IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дейвид Камерън купи 15-годишен Nissan

Колата ще кара съпругата му Саманта

Дейвид Камерън купи 15-годишен Nissan

Свикнали сме да виждаме хората от властта в лъскави лимузини в черен цвят и тъмни стъкла. Министър-председателят на Обединеното кралство Дейвид Камерън изглежда е изключение, тъй като си купи малък японски автомобил на около 15 години.
Дейвид Камерън купи 15-годишен Nissan
Според информацията на The Guardian автомобилът ще се използва от съпругата на Дейвид Камерън - Саманта. Няма информация защо държавникът се е спрял на толкова стар автомобил, но става ясно, че той лично е избрал и платил колата.

"Дейвид Камерън пристигна в автокъщата с цялата си охрана. Огледа един стар и очукан Nissan Micra, извади парите и го купи", разказва автомобилният търговец пред британското издание.

Камерън не се е пазарил, като е платил обявената на челното стъкло на колата цена - 1495 лири, или около 3800 лева, разкрива още продавачът. И допълва, че автомобилът е син на цвят и има изминати 148 000 км.

Снимка: Witney Used Car Center / FaceBook

0 от 500