IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Полицията в САЩ не хареса Model S

Униформените използваха електрическите машини в продължение на година

Полицията в САЩ не хареса Model S

Полицията в САЩ не хареса Model S
Tesla Model S може да е най-добрата електрическа кола на пазара, но не е подходяща за патрулен полицейски автомобил. До този извод е стигнало управлението на полицията в Лос Анджелис, САЩ, която използва два екземпляра от модела в продължение на година.

"Високата цена на Model S не е основната причина за непрактичността на електрическия автомобил. Представете си какво би се случило, ако се стигне до авария, която прекъсне електрозахранването в града", коментира представител на LAPD пред CNBC.

Полицията в Лос Анджелис получи два екземпляра на Tesla Model S, които използва безплатно през последната година. Органите на реда все пак са останали приятно изненадани от динамичните способности на Model S, както и от възможността за безшумно придвижване.

Един от ръководителите на администрацията на полицията в гарда - Вартан Йеджиян, коментира, че очаква през следващите 3-5 години практичността на електрическите автомобили да се повиши. "Ако цената падне и пробегът се увеличи, електрическите коли ще се превърнат в отлично решение за нуждите на полицията", счита той.

Припомняме, че в края на мината година полицията Лос Анджелис се сдоби с 23 електрически скутера и 3 електрически мотоциклета.

Тагове: tesla model s
0 от 500
  • #5
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    а я си представете ако преследвате някой и тока и свърши хи хи хи
  • #4
    15 rate up comment 5 rate down comment
    Милиционерски ( преди 7 години )
    При екстремни ситуации всяка една бензиностанция може да бъде използвана като най-*** резервоар откъдето ръчно да се изпомпи гориво за автомобилите. Електриката не може така.Те и военните затова предпочитат фосилни автомобили - има по-добра подсигуреност при война, бедствие, война
  • #3
    22 rate up comment 8 rate down comment
    Милиционерски ... ( преди 7 години )
    хамериканщини! "Представете си какво би се случило, ако се стигне до авария, която прекъсне електрозахранването в града" - а бе милиционерски мозък тогава как ще зареждаш фордчетата с гориво, като не ти работи помпата която е на ТОК, представи си!?
  • #2
    10 rate up comment 3 rate down comment
    БГ ( преди 7 години )
    Версиите на куките са P85D, т.е. 0-100км/ч за 3,3сек. Тази статия не е много вярна, защото полицията дори тества как Модел S ще отговори на нуждите им при скоростно преследване.
  • #1
    10 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Малко трудно ще спре тока в щата(тва да не е някво село в БГ), ако само това е аргумента.Хибридните Тойота Камри били им спестявали пари, а тези които са получили безплатно и без нужда от гориво не им ли е оферта поне за градско патрулиране, където разхода на ДВГ е космически и полицайчетата, за да ползват климатика не трябва мотора да гасне.