IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият руски елитен SUV

Всъдеходът е част от проекта за правителствени автомобили „Кортеж”

Новият руски елитен SUV

Първи снимки на нов всъдеход, който е част от проекта за създаване на цяла гама автомобили, предназначени за руския елит, се появиха в Instagram.
Първи снимки на новия руски елитен SUV
Проектът носи името „Кортеж” и предвижда пускане на официална лимузина, както и на всъдеходи, седани и миниванове, които са предназначени за високопоставени руски чиновници.

Вече бе обявено, че всички автомобили ще бъдат оборудвани с двигатели Porsche. Те са конструирани от германската компания, но ще се произвеждат в Русия.

На изображенията е показан тестови вариант на всъдехода, като потребителят, публикувал снимките, твърди единствено, че те са направени в едно от предприятията, работещи по проекта. Други подробности не се съобщават.

Публичното представяне на новите автомобили ще се състои през май 2018 г., когато ще бъде избран и официално ще влезе в длъжност следващият президент на Русия.

Снимки: Instagram

Още по темата:
Руската лимузина ще е с двигател Porsche

0 от 500
  • #16
    0 rate up comment 1 rate down comment
    раптор ( преди 8 години )
    Китайското правителство сме го купили значи... Или пък това на финландия защото там се строят най-добрите руски аецове! Както и да е! Дрънкай си бозите от страната на човек, родом от най-незначителната в наши дни, 7 милиона нация в Европа!
  • #15
    0 rate up comment 1 rate down comment
    karutsar ( преди 8 години )
    На невежите да повторя особено на ултра невежиат "raptor" нищо рашънско не издържа на конглокенцията на свободният пазар.Твоите посочени рашън творения се реализирват ,чрез подкупване на правителства.Подкупваш правителство продаваш *** същото подкупно правителство плаща с парите на народа.Както се случи във времето и с България.Иначе на свободният пазар в условия на конглокенция рашън стока няма и няма да има , защото те не могат да произвеждат нещо което е актуално на пазара.
  • #14
    2 rate up comment 1 rate down comment
    raptor do karutsar ( преди 8 години )
    Начи виждам, че си CAPS LOCK GANGSTER! Но ще ти кажа какви прекрасни работи купуват от Русия! 1во АЕЦове! 2ро ракетни двигатели! 3то телекомуникационна достъпност, чрез доставка на сателити и ползване на руски! 4то Оръжия! 5то КАМАЗОВЕ! 6то - титаниеви елементи... и много други работи, за които един каруцар няма как да предполага!
  • #13
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Илиян ( преди 8 години )
    ПрЕател,индивиД се пише с Д ...
  • #12
    0 rate up comment 5 rate down comment
    Джуджи ( преди 8 години )
    Руското джудже е най високото джудже...
  • #11
    4 rate up comment 9 rate down comment
    karutsar ( преди 8 години )
    Вече съм го казвал и пак ще повторя с големи букви за де го разбере и най най най глупавият човешки индивит в България.......-РАШЪНИТЕ НИКОГА НЕ СА МОГЛИ В МОМЕНТА НЕ МОГАТ И НИКОГА НЯМА ДА МОГАТ ДА ПРОИЗВЕДАТ НЕЩО КОЕТО СЕ ПРОДАВА И ЩЕ ИЗДЪРЖИ НА КОНКУРЕНЦИЯТА НА СВОБОДНИЯТ ПАЗАР.ОТНАСЯ СЕ И ЗА АВТОМОБИЛИТЕ РАЗБИРА СЕ.Тези шест волтови индивитчета които хвалят Рашън индустрията не са купили и не притежават абсолютно нищо произведено от Рашъните.Рашън стока по магазините нема и нема да има.
  • #10
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Смешници ( преди 8 години )
    Колата е крута ! ще допълня Раптор и ел.крушката е измислена от руснака Лодигин , но открадната от пиндоса !Русофобите могат да се прегледат, че всичка на живо са отвратително грозни !
  • #9
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Рапторе и ти май си руски, а?
  • #8
    11 rate up comment 9 rate down comment
    raptor ( преди 8 години )
    Ахаха! Автоманяците крайно мразят руснаците... Бая гнусутийки се изписаха под мене! Не отричам, че се крадат технолгии, но бая са откраднати от руснаците... Рактната формула, с която до днес се изчисляват траекториите на съвременните ракети е руска, слънчевата батерия е руска, комбайна е руски, лазера е руски, хеликоптера е руски, голям принос имат за телевизора и компютъра (в най-първичните им форми), преработката на нефт е руска, трансформатора е руски, радиото май май си е руско и тн!
  • #7
    8 rate up comment 16 rate down comment
    bla ( преди 8 години )
    Изтъкан от комплекси малоценен народ е руския с безкрайно голямо его без покритие! Ако можеха да го впрегнат в нещо градивно еша нямаше да имат, но...не би! Не случайно са мразени от голяма част от хората по света!Относно недоразумението от снимката....! Късопишиието води до такива неща!