IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи тунинг за Lada Vesta

Преработката коства около 2300 лева

Първи тунинг за Lada Vesta

Lada Vesta определено успя да привлече внимание с дизайна си, като сега руското ателие Verge Kit е готово с тунинг пакет за модела, който го прави още по-атрактивен и динамичен.
Първи тунинг за Lada Vesta
Verge Kit са разработили две доработки. Едната е по-умерена, докато другата залага на мащабен тунинг. И двата случая става въпрос за само оптични промени.

Първият пакет за Lada Vesta включва по-големи джанти, спойлер, черен покрив, различни брони, двойни ауспуси и фиксиран спойлер.

По-сериозната доработка надгражда с вентилиран капак, разширени арки на калниците, заден дифузьор, голямо задно крило, като демонстрира два контрастиращи цвята за екстериора.

Към момента няма яснота дали въпросните пакети ще се появят на пазара, тъй като цената им може да се окаже прекалено висока, споделя пред руското издание Steer Денис Понятов, главен дизайнер на Verge Kit.

"Второто ниво на доработка вероятно ще коства около 100 000 рубли (2326 лв), тъй като изисква поставянето на различно окачване. Подобна сума вероятно ще се окаже прекалено висока за собствениците на автомобил от ценовия клас на Vesta", смята Понятов, като уточнява обаче, че вече е получил запитвания от страна на клиенти.
Първи тунинг за Lada Vesta
Към момента клиентите на Lada могат да поръчат за своята Vesta заводския пакет XV Line. Той коства около 670 лева, като включва спойлер, хромирани ауспуси и педали от неръждаема стомана, както и круиз контрол, камера за задно виждане, 7-инчов сензорен екран и навигация.

Очаква се пускането на версия на заводското ателие Lada Sport, която ще разполага със 150 к.с. и по-спортен външен вид - различни брони, прагове и джанти.

Най-достъпната версия на Lada Vesta има начална цена от около 14 500 лв. в Русия.

Снимки: Verge Kit

Тагове: lada vesta verge kit
0 от 500
  • #17
    6 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 8 години )
    И какво му е актуалното. Лошо копие на Шевролет Крузе от 2008ма. Но въпреки всичко пак 8г е много малка разлика за тях
  • #16
    0 rate up comment 5 rate down comment
    ZENIT ( преди 8 години )
    Руския пиян гений... Доказателство за гения е факта, че америка трепери от руските пушки! Пък страни като япония, германия, франция англия отдавна са доста далече от подобни технологични висоти! Едно беше СССР срещу вермахта, друго е Русия срещу целия ЕС на куп! Пак нямат такива апокалиптични изделия! НЯма и да имат!
  • #15
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Volanadjia ( преди 8 години )
    А и да не забравя оборотният автомобил се връчва ако не могат БЪРЗО и безопасно за околната среда да отстранят проблема. Дава се с пълен резервоар и не те карат да допълваш после. Съответно се разчита на изграденото с векове мислене, което даже не им показва опцията да са на "кяр".
  • #14
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Volanadjia ( преди 8 години )
    В западна европа си купуват нови коли защото имат стандарта, ползват данъчни облекчения, не им се занимава да се тревожат за дефекти, появи ли се такъв на път забавянето е само докато най-близкият пункт на пътна помощ изпрати оборотна кола, която е на практика ново комби среден клас и после те си закарват вашата кола до избран от вас сервиз. Съответно изтече ли и гаранцията колата се продава или връща към лизингодателя и се купува друга. Оттам насетне вторият собственик да му мисли, пък третия..
  • #13
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Браво на братушките! Един път да изкарат нещо което да има актуален вид! Не ,че заслугата е тяхна де ,но все пак не можем да не ги поощрим за крачката напред.
  • #12
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Фолк с ваген ( преди 8 години )
    Само голфаджийския спойлер не ми харесва, другото е ОК.
  • #11
    17 rate up comment 3 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 8 години )
    Противно на очакванията ми, тунингът в случая е окей... което напоследък не може да се каже често дори за доработките на Mansory. Браво на руснаците, веднъж и те да се отбележат.
  • #10
    24 rate up comment 5 rate down comment
    До Волвар ( преди 8 години )
    Добре че има балъци които си купуват нови коли, че да имаш ти избор на употребявани. Ако бяха всички като теб не знам кви дараци ще трябваше да караш.
  • #9
    19 rate up comment 5 rate down comment
    Волвар ( преди 8 години )
    Спорът слабо, ама ново или старо, ама расово, няма да заглъхне никога, защото и в по-богатите страни има пазар за употребявани коли. Аз не си купувам нови, защото най-евтините нови, които ми харесват са над 50 000 лева, а Лада или Дачия мога да купя, ама не ща. Руст се заблуждава, че всички седим постоянно в сервизите и харчим много, негова си работа. Аз не го питам колко застраховка плаща на Дачията. А Ладата изглежда симпатично но двигателчетата са мънички. Тунингът трябваше да е силов.
  • #8
    12 rate up comment 9 rate down comment
    Адолф Хитлер ( преди 8 години )
    Xaxa новия Lancer