IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Руският УАЗ става модерен

Получава електронен дисплей, нови седалки и двигател Евро5

Руският УАЗ става модерен

Скорошен репортаж показа, че руският УАЗ-452 е една от най-зле сглобените коли в света. Сега обаче инженерите от Уляновския автомобилен завод ще опитат да поправят това, пускайки модернизирана версия на легендарния всъдеход.
Руският УАЗ става модерен
Модификацията ще бъде налична за пасажерската версия на модела, носеща обозначението 2206. Тя ще получи леко изменен външен вид, като основните подобрения ще бъдат под капака и в салона.

По отношение на екстериора, разликите са по-скоро незабележими, като се изчерпват с нова технология за светлините и по-добра защита от корозия.
Руският УАЗ става модерен
В салона на обновения УАЗ обаче ще видим редица нови неща - ергономични седалки, нови предпазни колани, 12-волтов изход в жабката, различен волан, ново арматурно табло, отделна отоплителна система за задните места и др. Сред опциите са включени модерно радио, аларма, централно заключване, бордови компютър с дисплей и седалки с подгряване, разкрива Алексей Володин, заместник-търговски директор на УАЗ, пред изданието Колеса.
Руският УАЗ става модерен
Пътническият
УАЗ ще демонстрира също така промени по шасито, които трябва да доставят по-добра возия. Оптимизации ще бъдат направени и по отношение на изолацията от шум и вибрациите.

За последното основна роля трябва да изиграе новият двигател за модела, който покрива нормите на Евро5. Подробности за неговите параметри липсват, но се очаква той да представлява подобрена версия на настоящия агрегат на УАЗ-2206 - 2,7-литров мотор със 112 к.с., куплиран с 5-степенна ръчна трансмисия.
Руският УАЗ става модерен
Руският УАЗ става модерен
Новата версия трябва да бъде завършена и показана по-късно тази година.

Снимки: УАЗ/Колеса

Още по темата:
Когато пияни руснаци сглобяват кола

Тагове: uaz uaz-452
0 от 500
  • #29
    7 rate up comment 2 rate down comment
    а колко пари е ? ( преди 8 години )
    Има характер . Не е за мекици и чалгарани .Респект .
  • #28
    2 rate up comment 3 rate down comment
    РУССКИЙ БРАТ ( преди 8 години )
    ДА ТЪ ПРАВ ЕТА *** ВСЕГДА ДУМАЛИ ЧТО ОНИ ПУП ЗЕМЛИ.НИЧЕГО НЕ МОГЛИ ПРИДУМАТЬ,ОТ ЦЕЛОГО МИРА ВОРОВАЛИ И ГОВОРИЛИ ЧТО ОНИ ПРИДУМАЛИ.
  • #27
    4 rate up comment 8 rate down comment
    karutsar ( преди 8 години )
    Дабра проходимост а бе кухи ***.Шаечните потури на вашите прадядовци са били много качествени и на практика били вечни ,но сега никой не носи потури включително и вие.По ясно не мога да ви обесня какво означава "технологичен прогрес".Рашаните сурнали от Германците тогавашната технолотия и там са си останали без никакъв прогрес.Не могат и не произвеждат никаква цивилна техника.Не предлагат никакво удобство за населението.Качеството на живот в Рашандрия е като през 50-те години на миналият век
  • #26
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Лошото е, че се имат за световна сила и обичат да командват други, по-умни народи от тях!
  • #25
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Striker ( преди 8 години )
    Какъвт им и "вожда", такава и псевдо-държавата им, и всичко. За ппреден път казвам - от там само петрол, водка, дървен мат'рял и *** стават за нещо.
  • #24
    7 rate up comment 8 rate down comment
    русский брат ( преди 8 години )
    на праздник 9 МАЯ на красной площади показали свой новъй танк.как сказали русские ему нет аналога.действительно нет, он не хотел двигатЬсяХА ХА ХА.
  • #23
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Да де, ама те рашките не са точно хора...
  • #22
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Обективен ( преди 8 години )
    В предаването Топ Гиър направиха един коментар за Уаз-ката, който казва всичко за тази кола."Това е една чудесна кола, с уникална проходимост, само дето не е помислено, че ще се возят хора в нея!" Това е!
  • #21
    5 rate up comment 4 rate down comment
    до ловеца ( преди 8 години )
    Абе пич, това е "новата" версия, не разбра ли? Ха ха, верно, това е върха на дизайна, какво повече да му подобряват!
  • #20
    2 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Колко трябва да си прос, за да защитаваш това четириколесно недоразумение......даа доста, като всички атакистчета, путинистчета и русофилчета!