IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-търсените коли на 2015 година

Класацията е на Google

Най-търсените коли на 2015 година

Технологичният гигант Google, който наскоро се включи и в автомобилната индустрия, разкри кои са най-търсените коли през 2015 г. За съставяне на подреждането са използвани данните от търсачката Google.
Най-търсените коли на 2015 година
Новият Malibu. Снимка: Chevrolet

Последното място в топ 10 е за Hyundai Tucson, чието ново поколение видяхме през тази година. Следва атрактивният Lexus NX, а под него е поставен Chevrolet Colorado. На седмо и шесто място са съответно Jeep Renegade и Fiat 500X, които използват аналогични платформа и технологии.

Челната петица започва с модел, чието ново поколение очаквахме в продължение на десетилетие - Honda HR-V. Номер четири по брой на търсенията в Google е Chevrolet Camaro, а третата позиция е за Toyota Tacoma. С минимална преднина на второ място се нарежда Chevrolet Colorado.

Първенецът в тазгодишното издание на класацията е Chevrolet Malibu.

Класацията обхваща търсения на потребители от САЩ. Лист за Европа липсва, но пък са налични подреждания за отделните страни по света.

Що се отнася до България, категория "Автомобили" не фигурира. Не е готова и класацията за 2015 г. Става ясно обаче, че през 2014 година у нас най-популярните търсения по ключови думи са били "как да отслабна", "как да забременя", "какво е любовта", "рецепта за палачинки", "Кубрат Пулев".

Тагове: google
0 от 500
  • #11
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    На седмо и шесто място са съответно Jeep Renegade и Fiat 500X, които използват аналогични платформа и технологии. ПОРАДИ КОЕТО в момента близо 600 000 БАРАКИ от тези модели ги изтеглят от пазара поради наличието на ФАБРИЧНИ ДЕФЕКТИ Италианец и спагети ДА Но италианец и нормална КОЛА?????? Сега хамбургерите ще си научат за какво става дума .
  • #10
    4 rate up comment 3 rate down comment
    raptor ( преди 8 години )
    Всъщност нашите търсения са много смислени, като изклщчим палачинките и кубрат! Браво! Приятно съм изненадан!
  • #9
    25 rate up comment 12 rate down comment
    кадъч ( преди 8 години )
    Немските коли в БГ се карат предимно от комплексари, не казвам, че всеки, който кара немска кола е комплексар аз лично познавам интелигентни хора с Е класа 2012, 5-ца 2014 и А8 2013, но е неуспорим факт, че повечето, които карат в БГ са си откровени комплексари. Иначе шведите от няколко десетилетия насам превъзхождат германците в почти всяко едно отношение. Който е карал Волво, Сааб, БМВ, Мерцедес и Ауди знае за какво говоря...
  • #8
    6 rate up comment 15 rate down comment
    а сега,редакторче, ( преди 8 години )
    Моля те да публикуваш и данните за Индия,Китай,Мексико и Иран. Те ще имат същото ФУНДАМЕНТАЛНО значение за формиране на предпочитенията на българина.
  • #7
    28 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Какви съотношения,какви цени, какво качество!Вие не разбрахте ли, че повечето българи не ги вълнува това!Вълнува ги какво ще кажат комшиите,колеги, приятели и т.н. Изобщо, нещата са такива, че трябва да се изфукаме пред другите и да си мислите, че ви завиждат, а всъщност ви гледат с насмешка. Не случайно всички *** субекти са на нещо немско,най-елементарните частици с ниско самочувствие карат немско. Запазена територия на комплексарите са немските коли. Форумния *** го доказва.
  • #6
    20 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не знам ама и в БГ и по цял свят всички *** и араби карат БМВ 3 и тук таме някой друг немски престижен автомобил, а пък повечето нормални бели хора от средната клас с малко акъл в главата няма да се водят от "престижа" на една кола и хорското мнение, а от това, което заводоволява техните нужди и от което са доволни. Няма други автомобили като японските, които да имат такова добро съотношение цена/качество-а това е най-важния фактор!
  • #5
    35 rate up comment 8 rate down comment
    DE ( преди 8 години )
    Прилики между българина и * при издор на автомобил:1. Избира се premium марка (стар модел)2. Тунингова се. * слагат джанти, които струват по-вече от колата. Бъларите я правят да издлежда по-спортно с подръчни средства ( уникат )3. И едните и другите нямат пари за ремонт и поддръжка.4. Колата е единствения символ на икономическо проспериране - няма логика ама на.5. Децата и на едните и другите от малки свикват с това и след това се чудим, защо има кифли
  • #4
    58 rate up comment 12 rate down comment
    търсача ( преди 8 години )
    Не се заблуждавайте!Най-търсените в САЩ са ВАГ!Федералния съд ги търси да си платят глобите!
  • #3
    21 rate up comment 22 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    Както би казал Станислав Христов Христосков:- Абе, къде е СОЦваген?Ама HONDA има, търсят я хората.Хората казвам, не гоуфаджиите.
  • #2
    16 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    хапчетата ваги, хапчетата.. пак си почнал да сънуваш дошката