IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нелегални гонки в Пловдив - Филмът

Трейлърът на лентата Само един живот (Видео)

Нелегални гонки в Пловдив - Филмът

Високи скорости, спортни коли, нелегални гонки, разбити съдби. Това са основните акценти в сюжета на българския филм Само един живот (One Life Only), става ясно от трейлъра на лентата.
Нелегални гонки в Пловдив - Филмът
Снимка: YouTube

Филмът е българска продукция, като е заснет в Пловдив, където се развива и действието. Режисьор е Георги Стефанов, а в главната роля е рали-пилотът Костадин Щерев.

Колкото до използваните автомобили, главните герои са Subaru Impreza WRX STI и силно тунинговано BMW 3-Series.

"Не на уличните гонки, това е посланието на филма", заяви режисьорът Георги Стефанов пред БНТ 2. "Искаме да покажем на хората опасностите, които крият нелегалните състезания с автомобили. И да ги накараме да правят това само на писта", допълни той.

Филмът, който е късометражен, ще се разпространява безплатно в името на каузата "Само един живот", посветена на борбата с незаконните улични гонки. Без хонорар се снимат и всички актьори.

Снимките трябва да приключат всеки момент, като се очаква премиерата да се състои преди края на тази година, разкри още Георги Стефанов.

0 от 500
  • #14
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Емчо ( преди 8 години )
    Идеята е добра, продуктът е жалък.
  • #13
    1 rate up comment 1 rate down comment
    nnn ( преди 8 години )
    Няма такъв смях. Режисьорчето е лапнало некви кинти, сигурно пак по някоя евро-програма и сега големия филм, направо за награда за дебют на Кан. Т'ва жълтото БМВ е сигурно 150 кс, ама играчи актьори. Да ви ... знаете си, мамини синчета и деца на комунистки к...и и изчадия!!! Източихте не само фондовете и хазната, а кръвта ни източихте, но ще ви се върне!!! И ще е скоро!!!
  • #12
    10 rate up comment 1 rate down comment
    abc ( преди 8 години )
    Разбирам, че е трудно да се прави кино без бюджет и скъпа техника. Като за начало е добър опит. Но все пак да отбележа недостатъците, които да си знаят пичовете за следващите си изяви:- грима на каките, блестят им лицата- някои сцени са твърде тъмни- звука е ужасен, записвани реплики в последсвие в някакво кънтящо помещение.-някои от "артистите" са доста "вдървени" в поведениетоИначе евала, че се опитват да правят нещо. Но лудите са си луди, няма да се спрат.
  • #11
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Това да не е епизод от мега-сериала "София Ден и Нощ"...за ентисиастите от "град" Люлин?!
  • #10
    1 rate up comment 5 rate down comment
    :) ( преди 8 години )
    Айде бе разбирачи, вземете направете вие нещо а не само да мрънкате.
  • #9
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Има идея, ама изпълнението може да се изпипа още. Мацките, ако си бяха измиле мазните лица, щяха да са супер - гримът е нож с две остриета!
  • #8
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    то па един живот..
  • #7
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Бе колите са ОК! ( преди 8 години )
    Само кифлите и кифльоците (разбирай и като чалгарите) да ги нямаше и дори филмът щеше да е ОК!"Гонкааа...за пЪри!" - хахахаха
  • #6
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Дано го гледат и се ЗАМИСЛЯТ повече от ония момчета, който казват:- На мен не може да се случи, аз съм много добър и т.н. тем подобни глупости. За съжеление накрая го отнасят майките и приятелките им.
  • #5
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Така не съм се смял от години :)))) Значи като правиш нещо, или го прави както трябва, или не се хващай. Като го правят за без хонорар, поне да не се опитват да играят, а да направят документален филм! А те чак и на IMAX го снимали..ми дайте го на 4D, а ? хахах...*** трагедията....