IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda Kodiak излиза през септември

Така ще се казва новият кросовър на чехите

Skoda Kodiak излиза през септември

Skoda е сменила името на втория кросовър в моделната си гама. Очакваше се всъдеходът да се казва Snowman, но вместо това ще получи името Kodiak - порода кафяви мечки, съобщава Auto Bild.
Skoda Kodiak излиза през септември
Премиерата на концепцията Vision C в Женева през 2014 г. Снимка: Automedia.bg

Премиерата на модела ще се състои по време на автосалона в Париж през септември 2016 г. Кросовърът ще се предлага в две модификации – с 5 и със 7 места, а дизайнът му ще бъде в стила на концептуалния Vision C.

Известно е още, че всъдеходът на Skoda ще бъде изграден на платформата, използвана за второто поколение на Volkswagen Tiguan. Германският модел също на по-късен етап ще се появи и във версия със 7 места.

Що се касае до моторите – Kodiak ще получи бензинови двигатели с мощност между 150 к.с. и 220 к.с. Дизелите ще са 2,0-литрови със 150 и 184 к.с. Не се изключва и хибридна дизел-електрическа модификация.

Тагове: skoda snowman skoda kodiak
0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 2 rate down comment
    RRE S3 ( преди 8 години )
    Mnogo grozna leleeee tia v skodka sa vzeli dizainerite na audi i vw.Grozotilo.
  • #6
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    Всъщност само шкода (от полски "съжелявам", че те взех?)заслужава известно бъдеще от пропадащата *** СОЦ-ваген.Защо ли - ами защото показва каква е реалната цена на продукта, особено на балъците увътрели се с някое алуди!
  • #5
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Карал съм Шкода и от много други коли, това е една ***. Само *** би си купил шкода...
  • #4
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    ХАхаХа ти какви класции гледаш, тука в тоя сайт бяха обявени продажбите на SUV моделите в европа и на 1во място беше нисан.
  • #3
    9 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    ХАхаха Нисан разби конкУрЕнцията в тоя сегмент в европа през 2015г. Кви глупости говориш, шкодите са пълни *** - сглобката им е ужасна, носят дефектите на ВАГ ВСИЧКИТЕ, частите са им скъпи, а на всичкото отгоре и продажната цена е много по-висока от анАлогичните предложения от другите марки в европа, като обикновенно изостава и по екстри. Примера със супърб и модео-то е показателен, колко са назад от шкода и колко неизгодна покупка са.Пълни ***.
  • #2
    8 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Тва с манипулирания софтуер ли ще е или само с лъжите в заводските данни?На цена 2но по-висока ли ще е от форд куга примерно или ?Шкодибардак ще да е по-точно име.
  • #1
    28 rate up comment 1 rate down comment
    Цветанка ( преди 8 години )
    Не Шкода Кодиак а Шкодилак