IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti показа наследника на Veyron

Chiron ще има 1500 к.с., излиза догодина

Bugatti показа наследника на Veyron

Bugatti официално потвърди новия си проект
Bugatti потвърди пускането на наследник на хиперколата Veyron, разпространявайки кадър от изпитателните тестове на новия си модел -  Chiron.

От снимката става ясно, че бъдещия суперавтомобил ще разполага с познатата предна решетка, наподобяваща формата на подкова. Като цяло дизайнът ще бъде сходен с този на Veyron, като ще се появят LED фарове и DRL мигачи.

Наскоро направена шпионска снимка на модела разкри и задната част на Bugatti Chiron, която бе оборудвана с 4 централно монтирани ауспуси, дифузьор и двойни стопове.

Серийният Chiron ще разполага с 8-литров 16-цилиндров двигател, който се очаква да генерира 1500 к.с. и 1500 Нм, което трябва да позволи максимална скорост от около 450 км/ч и ускорение от 0 до 100 км/ч за малко повече от 2 секунди.

Новият Bugatti Chiron ще бъде официално представен на автомобилното изложение в Женева през март 2016.

Тагове: bugatti chiron
0 от 500
  • #15
    13 rate up comment 6 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 8 години )
    Дошо,Дошоооо,не знам на Фолцфаген какво им пречи ама на теб ти пречи главата......,ама си я носиш.....за равновесие,хахахаахахахаха.
  • #14
    9 rate up comment 20 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    И още 10 години ще се мъчат да продадат 200бр.!Това е единствената "супер" кола в ограничен тираж чиято цена пада във времето.А на СОЦваген им пречи дизела и всичко останало.
  • #13
    22 rate up comment 10 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 8 години )
    Кьониг-мьониг,10 години всички дишаха праха на Вейрона.И тъкмо взеха да го понастигат,излезе Широн.Айде отиде още 10 години да гонят вятъра.Покажат ли го официално всички останали хипер,мега,ултра и гига кари ще са безвъзвратно морално остарели.Ама вие си пишете колко било зле новото Бугати,на ВАГ не им пречи.
  • #12
    18 rate up comment 8 rate down comment
    Пора ( преди 8 години )
    РазбиркоРазликата между Koenigsegg, Порше и всички други и Бугати е че онези са спортни коли със ТВЪРДО или никакво окачване и вътре шума е брутален, докато при вейрона вдигаш 250 и все едно си на 80 на магистралата! Тази кола е все още недостижима - има много единични доработки с по над 2000 коня но серийна таква няма и те нямат общо с нея (освен ускорението)...
  • #11
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    "Нали заради дизелгейт замразиха подобни проекти и точно за този модел го казаха,че няма да излиза.Някой явно лъже.Кой ли!"Бюджетите се правят напред във времето. Разрабоката на тоя мамут е вече платена, хората са назначени и т.н. не могат толкова лесно да спрат финансирането, освен ако не са във фалит. Реалния отзвук от дизелгейт ще дойде след 2-3 години.
  • #10
    9 rate up comment 15 rate down comment
    Разбирко ( преди 8 години )
    Koenigsegg Regera 5.0 V8 + 3 електромотора = 1500 коньове! Това става ли за пример, а дори не искам да си помислям Порше 918 какво ще го направи това Бугати на писта, грозно ще е... А от Вейрона дори не успяха да намерят достатъчно балъци и им останаха няколко непродадени коли.
  • #9
    17 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "...в момента тия конски сили може да ги изкараш и от 5 литров + електромотори и колата пак ще тежи по-малко"Ами изкарай ги ти бе разбирко. Дай някакъв пример, щото 10 години Вейрон си остана ненадминт и още държи рекорада за най-бърз сериен автомобил. Всяко година му изкарваха убиец и всяка година нищо.
  • #8
    9 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Те толкова пари са пръснали в него, че няма как да го замразят. Сега отново е ясно, че ще продадат стотина бройки за престижа ще си натрупат още малко загуба, но поне вложените в разработката пари няма да отидат хептен на вятъра
  • #7
    8 rate up comment 13 rate down comment
    Striker ( преди 8 години )
    Мондео, ти ли си? :)))
  • #6
    13 rate up comment 5 rate down comment
    4иб Майас7ера ( преди 8 години )
    Дано да крият големия коз в ръкава - 1500кг.