IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Изкупиха най-бързото BMW

Специалното M4 GTS има двойно по-висока цена

Изкупиха най-бързото BMW

Изкупиха най-бързото BMW
Специалното BMW M4 GTS е напълно разпродадено, съобщава изданието Аutovisie. Моделът дебютира преди по-малко от два месеца на изложението в Токио, като бе пуснат в тираж от 700 екземпляра.

Купето е базирано на новото BMW M4, но е значително подобрено с цел по-добра динамика. Мощността при M4 GTS е увеличена до 500 к.с., общото тегло е редуцирано с 80 кг, като са добавени и редица състезателни компоненти.
Изкупиха най-бързото BMW
Всичко това превръща BMW M4 GTS в най-бързата серийна кола на марката. Моделът спринтира от място до 100 км/час за 3,8 сек. (с 0,3 сек. по-бързо от М4) и е способен да развива скорост от 305 км/час. Впечатляващо е и постижението на пистата Нюрбургринг - 7 минути и 28 секунди, или с 24 секунди по-бързо от обичайното М4.
Изкупиха най-бързото BMW
Наследникът на машини като M3 CSL (E46) и M3 GTS (E92) има стартова цена от 142 600 евро, което го прави почти два пъти по-скъп от стандартното М4.

Снимки: BMW

Тагове: bmw m4 bmw m4 gts
0 от 500
  • #6
    13 rate up comment 4 rate down comment
    SlowDriver ( преди 8 години )
    "..поне половината от клиентите са я закупили с цел инвестиция.."Имаш плюс от мен!
  • #5
    19 rate up comment 4 rate down comment
    FastDriver ( преди 8 години )
    Тази кола е предназначена за хомологиране в определени пистови състезания. Затова интереса е голям. Освен това е лимитирана заводска серия и поне половината от клиентите са я закупили с цел инвестиция. Пазара показва, че цените на тези автомобили се покачват с времето.След 25 в ерата на електрическите и хобридни автомобили г., това ще е кола за поне 1 мил. евро.
  • #4
    20 rate up comment 8 rate down comment
    trb ( преди 8 години )
    Е да, но женати ще е в ГТС-а и ще надува тромпета ;)
  • #3
    14 rate up comment 27 rate down comment
    :) ( преди 8 години )
    За тези пари GT-R NISMO и това в статията пак ще ми гледа задницата.
  • #2
    22 rate up comment 2 rate down comment
    DS ( преди 8 години )
    Новото М5/М6 ще предлагат опционално Х-драйв, защото при тези мощности (най-вече въртящ момент) само на задно става немислимо.Специално за М4 ГТС няма голям смисъл от Х-драйв, защото тази кола е концептирана за писта и само на задно се справя доста добре.
  • #1
    7 rate up comment 20 rate down comment
    Тва с тия 500к.с.... ( преди 8 години )
    направо си реве за X-drive! Ама дебелите глави от БМВ М ще продължават да сменят задни гуми и калници по канавките ...