IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Любимите коли на Ludacris

Рапърът предпочита лукса

Любимите коли на Ludacris

Любимите коли на Ludacris
Рапърът Ludacris, изявяващ се и като актьор, разкри кои са любимите му автомобили. В Instagram той качи снимка с новата си Alpina B7, която обаче определи като втората си най-любима кола.

Изненадващо или не, най-любимият автомобил на Ludacris стара Acura Legend от 1993 година. Рапърът се сдобил с колата още преди да стане популярен, а по-рано тази година луксозната марка на Honda я прибра в сервиза, за да я реставрира.

"Моят Legend имаше навъртени 280 000 мили, беше се появила тук-там и ръжда", споделя изпълнителят, допълвайки: "Аз все още обожавам този автомобил, той е софистициран, предлага лукс и спорт. Пасва отлично на моята персоналност".

Реставрираният от Acura автомобил се появи на изложението за тунинг SEMA в Лас Вегас, въпреки че по него не са правени почти никакви допълнителни доработки.

"Ludacris сподели, че обожава колата. Затова решихме да не я променяме, просто я върнахме в оригиналното й състояние от 1993 година. Добавихме единствено по-мощна аудиосистема, все пак Ludacris се занимава именно с музика", заяви при премиерата на автомобила Джон Икеда, генерален мениджър на японската марка.
Любимите коли на Ludacris
Колкото до втората най-любима на рапъра кола - Alpina B7, тя също се вписва идеално в разбиранията му за идеален автомобил. Моделът, който всъщност е базиран на BMW 7-Series, предлага лукс, стил и спорт, както и ексклузивност. Под капака му е поставен V8 двигател с 540 к.с., който изстрелва лимузината от 0 до 100 км/час за само 4,5 сек.

Както изглежда, Ludacris предпочита луксозните машини. В гаража му няма нито един изцяло спортен автомобил. Често той е забелязван с бял Range Rover, както и с персонализиран Mercedes Sprinter, също решен в бял цвят.

Снимки: Instagram

Тагове: ludacris
0 от 500