IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Great Wall показа нов кросовър

Haval H7 ще излезе на пазара през 2016 г.

Great Wall показа нов кросовър

Китайският производител Great Wall, който произвежда автомобили в България съвместно с „Литекс Моторс”, показа новия си кросовър. Това стана на автосалона в Гуанчжоу, където пред публика за първи път се появи Haval H7.
Great Wall показа нов кросовър
Благодарение на използването на хром, с който са обгърнати предните и задните светлини, решетката на радиатора и някои други елементи от екстериора, машината изглежда доста луксозно.
Great Wall показа нов кросовър
В салона на новия SUV на китайския производител е поставена бяла кожа, която се комбинира с елементи от дърво и алуминий. Освен това Haval H7 разполага и с мултимедийна система със сензорен екран.
Great Wall показа нов кросовър
Кросоворът ще се предлага в два варианта – стандартен и с удължено шаси, при който в салона ще има 7 места. При първия дължината е 4715 мм, а при втория тя достига 4900 мм. Разстоянието между двете оси си остава 2850 мм, а допълнителното място при удължения вариант е използвано за двете допълнителни седалки.
Great Wall показа нов кросовър
За машината е предвиден 2,0-литров бензинов турбо мотор, развиващ 231 к.с. и 350 Нм. Същият двигател се поставя и на Haval H8, но за новия модел е модернизиран и е получил допълнителни 14 к.с. и 26 Нм. Агрегатът работи в комбинация с 6-степенен автомат.
Great Wall показа нов кросовър
Базовата версия на Haval H7 ще струва 125 000 юана (19 560 щатски долара), а тази с най-високо ниво на оборудване е оценена на 175 000 юана (27 390 долара). От компанията обявиха, че освен в Китай от догодина кросовърът ще се произвежда и в Русия. Не е изключено моделът да стигне и до българския завод на Great Wall.

Снимки: Kolessa.ru

Тагове: great wall haval h7
0 от 500