IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru разкри бъдещето си

Impreza 5-Door Concept не само представя новия дизайн на марката, но и ще се превърне в сериен модел

Subaru разкри бъдещето си

Производителят на автомобилите Subaru - Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), представи концепцията Impreza 5-Door Concept на открития днес Автомобилен Салон Токио 2015. Концептът е създаден с цел да покаже бъдещия дизайн на автомобилите на марката, както и следващото поколение на модела със същото име.
Subaru разкри бъдещето си
Impreza 5-Door Concept е концептуален автомобил, подсказващ за бъдещото поколение Impreza, заявиха от компанията при премиерата на модела. И уточниха, че това е първият от новото поколение стратегически за Subaru автомобили, следващи новата визия на FHI - "Prominence 2020", обявена през май 2014г.
Subaru разкри бъдещето си
Концепцията представлява авангарден хечбек, чийто дизайн съчетава елементите на Dynamic & Solid (Динамичен и солиден) дизайна на Subaru. Основната форма е изразена чрез Wide & Low (Широк и Нисък) дизайн със спортно излъчване и елегантна триобемна структура – от характерната за Subaru шестоъгълна предна решетка до ястребовия поглед на предните светлини и създадените в същия стил стопове.
Subaru разкри бъдещето си
Информация за задвижващия агрегат на концепцията липсва, но пък бе уточнено, че той е куплиран със системата на Subaru Symmetrical All-Wheel Drive. Размерите на 5-местния хечбек са дължина 4 400 мм, широчина 1 880 мм, височина 1 440 мм. и междуосие 2 670 мм.

Снимки: Subaru

0 от 500
  • #13
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Дърваруфен ( преди 8 години )
    Пътят на дървару от концепта до завода минава винаги през дърводелската работилница.
  • #12
    9 rate up comment 0 rate down comment
    maxblue ( преди 8 години )
    Прекалено авангарден дизайн за хората каращи автомобили с марката,VW те Японците от SUBARO трябва да се научат на стил автомобилите им трябва да са като еднояйчни близнаци така че нов от стар модел да не се разпознават лесно. Тръгнали да правят автомобил с ръбати форми,и какви са тези боксер двигатели слагаш четири цилиндров редови 2.0 TDI110 hp. и това е така се прави като не знаят поне да питат малко бутваш от тук от там и воала чист дизел.
  • #11
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Stan ( преди 8 години )
    2020 malko neseriozno...
  • #10
    29 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "Дано да оправят най-накрая проблема с загряването на бокслеровите си двигатели, не да ми слагат тия смешни въздухопроводи на капаците....."Алнколу, ела в 2015-та година, не си стой в 80-те! Субару много отдавна нямат проблеми с прегряването на двигателите! Май си чул какво ти разправя комшията, дето го чул от другия комшия и така...И между другото, само за твоя информация, Субару монират в автомобилите си БОКСЕРОВИ двигатели а не боксЛерови!
  • #9
    7 rate up comment 24 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Дано да оправят най-накрая проблема с загряването на бокслеровите си двигатели, не да ми слагат тия смешни въздухопроводи на капаците.....
  • #8
    26 rate up comment 8 rate down comment
    Nev ( преди 8 години )
    Някой от долните "специалисти" може ли да сподели от кого Субару са "крали" и кръглата форма на колелата и цвета на купето, че нещо не се сещам?
  • #7
    20 rate up comment 4 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    Боксера Порше го копира от Татра, така че едва ли може да има претенции за оригиналност.
  • #6
    7 rate up comment 23 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 8 години )
    "някой да помага!"Боксера от Порше.
  • #5
    9 rate up comment 15 rate down comment
    off_line ( преди 8 години )
    Или от Hyundai i20/30
  • #4
    11 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/26160-irmscher-sys-svoia-versiia-na-novata-astra/От Опел ли започнахме да копираме....браво!