IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Infiniti показа върхов QX70 Ultimate

Лимитираният модел ще дебютира във Франкфурт

Infiniti показа върхов QX70 Ultimate

Нова специална версия на спортния кросовър QX70 показа японската марка Infiniti. Автомобилът е получил добавка Ultimate към името си, като ще бъде демонстриран пред публика по време на автосалона във Франкфурт.

"Всичко, което собствениците обичат в дизайна и динамиката на QX70, е дестилирано в една нова визия - QX70 Ultimate", така от Infiniti анонсират своя модел. Той се отличава с различен дизайн отпред и отзад, нов преден сплитер, дифузьор, интегрирани фарове за мъгла, хромирани черни елементи, антрацитни джанти с размер 21 инча, нови дневни и др.

Снимки на интериора липсват, но се съобщава, че той е изпълнен в унисон с екстериора, залагайки на лъскави черни лакови покрития, лилави шевове и мека кожа.

За версията Ultimate се предлага избор между 3.7-литров V6 бензинов двигател или 3.0-литров дизелов V6. Двата са екипирани със 7-степенна адаптивна автоматична предавателна кутия с планки на волана, която задвижва и четирите колела.

Известни са и цените на QX70 Ultimate - от 135 550 лв с ДДС за бензин версия и от 135 900 лв с ДДС за дизелов вариант, като продажбите ще стартират при откриването на салона във Франкфурт следващата седмица.

Снимки: Infiniti

0 от 500
  • #18
    4 rate up comment 3 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 8 години )
    Поправете ме ако бъркам, но в случай че "20-годишен модел" се продава добре, и то за "тия пари", това не означава ли, че е много добре премислена и качествено изпълнена кола, подобрявана фино с времето, която де факто си струва? А фейслифтите на германските премиуми ги знаем - ново чипче на двигателя, диодна лента на светлините и малко хром.
  • #17
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    20 годишен модел за тия пари......
  • #16
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Евала на инфинити че още си продават 20 годишния модел и се намират балъзи да си го купуват. Евала! Тъпите германци на 7-8 години сменят модела а японците не се набутват с такива разходи и по 20 години влачат модел, нищо че е остарял все се намират балъци да се набутат
  • #15
    7 rate up comment 12 rate down comment
    Привет от Германия ( преди 8 години )
    Аз си купих това инфинити (FX35 3.5 l двигател бензин с всички екстри) през 2013. Пробвах тест драйв на всякакви СУВ -БМВ Х3, Мерцедес МЛ, Ауди Q5, кадилак SRX, Линкълн, лексус, Волво и си избрах инфинитито. Германските коли са добри технически но лукса на купето и удоволствието от карането в инфинити са несравними. Тук на немските магистрали ги издухвам като плява с 200 и нагоре германските коли. А и FX35 е изключително стабилен на завоите.
  • #14
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Е точно пък Ауди да данате за пример? За беше Мб или Бмв, ама Ауди. Та тва е Шкода с четири нули бре!
  • #13
    8 rate up comment 5 rate down comment
    до Жул ( преди 8 години )
    Данъци,Жул,данъци! И не случайно от представителството на тези кичозни Дачии са предприели един недопустим за "белите"страни рекламен трик - раздали са няколко автомобила от различен тип на определени депутати/предимно от Герб/ и "богоизбраните" бръмчат до провинцията с "премиумите".
  • #12
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Жул ( преди 8 години )
    Отварям аз Infiniti.ca за да сравним цените в Канада и оп?! QX 70 AWD Sport 60K . Това прави около 90К левчета. А останалите до 135К?
  • #11
    17 rate up comment 8 rate down comment
    до оня продаващия ( преди 8 години )
    Я погледни колко струва едно ауди а8 ново и след 1-2-3 години колко струва?Погледни също колко струва А8 примерно от 2011 и колко струва М модел на инфинити от 2011 - еднакви са им цените, а Аудито е по-висок клас и струва около 30-40% повече ново. Кое моето момче се обезценява по-бързо я пак кажи?
  • #10
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Събота е ВАГи!Вземи да си починеш малко, а!То вярно, че луд умора няма, но ти си просто неуморим в простотиите!Ако имаш възможност излез от селото и се разходи из някой град с представителство на марката! Влез вътре, ако случайно те писнат и разгледай! Може пък да си промениш мнението! За качване в колите и тест драйв не споменавам, защото такъв ***, като теб едва ли ще успее да убеди някой да му разреши подобни неща. Та после ела тук да си говорм за тази марка!
  • #9
    21 rate up comment 3 rate down comment
    Нисан ( преди 8 години )
    Кой ви говори за лукс или качество.....продават ни същата кола с някакви пакети, "Фетел пакет"..."Ultimate пакет".. а двигателите и колата са едни и същи, само някакви козметични и лъскави "спойлерчета", "сплитерчета", "дифозьорчета", хром пакети, малко черно за цвят, "карнончета"......купувайте айде...Аз искам да видя нещо ново!