IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Италианци разкриха новото Renault Megane

По-мощната бензинова версия има 200 к.с.

Италианци разкриха новото Renault Megane

Италианското издание Carpassion.it публикува официални снимки на четвъртото поколение Renault Megane. Световната премиера на модела ще се състои на автомобилното изложение във Франкфурт по-късно този месец.
Италианци разкриха новото Renault Megane
Ако се съди по фотографиите, новият Megane ще бъде доста по-агресивен от своите предшественици, а дизайнът му е в стила на последните модели на Renault – седана и комбито Talisman, и минивана Espace.
Италианци разкриха новото Renault Megane
На снимките е показана топ модификацията на хечбека – GT, която разполага с двойна изпускателна система, спортна предна броня и допълнителен заден дифузьор. В салона е поставен напълно нов цифров панел, голям централен дисплей, изцяло кожени седалки и двузонов климатик.
Италианци разкриха новото Renault Megane
В основата на новата генерация на Megane е модулната платформа CMF, използвана за показания по-рано кросовър Kadjar. В гамата двигатели на хечбека са включени бензинови турбо мотори с обем 1,2 и 1,6 литра, като по-малкият развива 130 к.с., а по-мощният – 200 к.с. Дизелите са с обем 1,5 и 1,6 литра.

Очаквайте подробности
Италианци разкриха новото Renault Megane
Италианци разкриха новото Renault Megane
Италианци разкриха новото Renault Megane
Снимки: Carpassion.it

0 от 500
  • #21
    1 rate up comment 0 rate down comment
    М еги ( преди 8 години )
    До този с алтернативно сексуалните изказвания,пичмного от този род който ти описваш карат точно мъжкарски коли да не споменавам марки защото всички ги знаят/немските премиуми/за да избиват несъществуващото мъжко в тях.Ние каращите Рено сме мъже без да се набиваме на очи и обичащи нежната френска возия,комфорт и удобство на достъпни цени.Всъщност аз съм за всеки да кара това което харесва без да го натрапва и обижда другите не споделящи неговото мнение.
  • #20
    2 rate up comment 3 rate down comment
    до меги ( преди 8 години )
    нали вече ти казаха, че рено-проблемите не се усещат/разбират от алтернативно сексуалните!
  • #19
    3 rate up comment 2 rate down comment
    М еги ( преди 8 години )
    До последния,карамп Меган2 новозакупен от 2005г.и до сега нямам 20 влизания в сервиз, та камо ли за дефекти.Увредил си се нещо с цифрите.А проблемите за всички коли 2ра употреба ще видиш като се поразходиш по магистралите до Словения да видиш нашите автовози на този род коли какво карат, жалко че затвориха Кремиковци,макар че с това рециклиране щеше да е на загуба.
  • #18
    3 rate up comment 8 rate down comment
    до "неизпатилит ( преди 8 години )
    .. и др подобни: явно сте дотолкова увредени от "каране" на рено(най-често до сервиза), че 20-30 дефекта годишно ви се виждат като "нормална работа", както се твърди в т.нар. рено-сервиз!
  • #17
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Колко от вас са притежатели на нов автомобил, че давате мнения и съвети за всеки нов автомобил показан тук?
  • #16
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Вълкът козината си мени, но нрава си не :)
  • #15
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Разкриха поредния *** на Рено. Дори от слънцето им се топят външните пластмаси. Имаше снимка от Италия. Смятайте...!!!! Баси ментака!
  • #14
    4 rate up comment 9 rate down comment
    изпатили от рено ( преди 8 години )
    дано поне му пооправят техниката, че във фирмата се чудим как да се отървем от 3 постоянно дефектиращи мегана - новозакупени при това!имаме и 4 дачии които се оказаха доста по-надеждни от реноа сервиза е направо сбъднат кошмар!!!
  • #13
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Бедното имитаторче на RRE S3,пак не си е пило хапчетата
  • #12
    19 rate up comment 2 rate down comment
    до RRES3 ( преди 8 години )
    Първо спри да пишеш с калкулатора и след това може да спреш с класификацията към хора които биха направили различен избор от твоя.