IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Интериорът на Infiniti Q30

Премиерата на компактния хечбек ще се състои във Франкфурт

Интериорът на Infiniti Q30

След като преди няколко дни видяхме първите официални снимки на Infiniti Q30, днес японската компания разкри и интериора на компактния хечбек. Той представлява глобален модел, като ще има премиера на 15 септември във Франкфурт.
Интериорът на Infiniti Q30
От Infiniti подчертават, че интериорът на Q30 е модерен, изработен с премиум материали от най-висок клас. Дизайнът му е създаден в унисон с екстериора, като при по-внимателно вглеждане се виждат някои сходства със салона на Mercedes-Benz A-Class - управлението на климатика и бутоните над него.

Всъщност в това няма нищо случайно. Infiniti Q30 използва платформата на новото поколение A-Class. Същото се отнася и за проходимата версия на модела - QX30, която пък е базирана на GLA.
Интериорът на Infiniti Q30
Някои от моторите на японския хечбек най-вероятно също ще бъдат заети от Mercedes-Benz. Към момента няма информация, но се очаква Infiniti Q30 да предлага бензинов двигател с турбо и обем 2,0 литра, както и два дизела - 2,2-литров и 1,5-литров.

Всички подробности за модела, чието производство ще се осъществява във Великобритания, ще бъдат разкрити при откриването на салона във Франкфурт.

Снимки: Infiniti

Тагове: infiniti q30
0 от 500
  • #4
    9 rate up comment 8 rate down comment
    Начо Лежерния ( преди 8 години )
    Мда, японския премиум Инфинити хвана немския премиум Мерцедес да му прави бюджетните модели. Японците явно са прекалено високо платени да се занимават с евтини истории.
  • #3
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ама това е А-класа, как искаш да не ти е немско! Виж интериора на А-класата и открии разликите, волан, всичките копчета на вратата са 1 към 1 с А класата, превключватели за светлини, виж копчетата под радиото, климатроника.....и т.н.Разликата е скоростния лост, въздухопроводите и навигацията!
  • #2
    9 rate up comment 4 rate down comment
    :) ( преди 8 години )
    Прекалено ми е немско :) Малко като в шлема на Дарт Вейдър
  • #1
    5 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хубава А-класа, добре че поне въздухопроводите са променили...