IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Интериорът на Infiniti Q30

Премиерата на компактния хечбек ще се състои във Франкфурт

Интериорът на Infiniti Q30

След като преди няколко дни видяхме първите официални снимки на Infiniti Q30, днес японската компания разкри и интериора на компактния хечбек. Той представлява глобален модел, като ще има премиера на 15 септември във Франкфурт.
Интериорът на Infiniti Q30
От Infiniti подчертават, че интериорът на Q30 е модерен, изработен с премиум материали от най-висок клас. Дизайнът му е създаден в унисон с екстериора, като при по-внимателно вглеждане се виждат някои сходства със салона на Mercedes-Benz A-Class - управлението на климатика и бутоните над него.

Всъщност в това няма нищо случайно. Infiniti Q30 използва платформата на новото поколение A-Class. Същото се отнася и за проходимата версия на модела - QX30, която пък е базирана на GLA.
Интериорът на Infiniti Q30
Някои от моторите на японския хечбек най-вероятно също ще бъдат заети от Mercedes-Benz. Към момента няма информация, но се очаква Infiniti Q30 да предлага бензинов двигател с турбо и обем 2,0 литра, както и два дизела - 2,2-литров и 1,5-литров.

Всички подробности за модела, чието производство ще се осъществява във Великобритания, ще бъдат разкрити при откриването на салона във Франкфурт.

Снимки: Infiniti

Тагове: infiniti q30
0 от 500
  • #14
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Това инфинити станало грозно като немски автомобил. Така е като преписват от Мерцедес. Моя FX35 2012 г. е много по-красив и луксозен, германците се блещят като го видят
  • #13
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Дано покрай мерцедес успеят да се се продават повече, иначе за интериора, този на инфинитито-класическия ми харесва повече
  • #12
    1 rate up comment 7 rate down comment
    NoComment ( преди 8 години )
    Tova naistina NE e krasivo! Nqma nikakva idea za dizajn i logika - vsichki elementi sa razhvyrlqni. Prilicha na sglobeno ot razllichn koli.V gamata na Infiniti nqma nikakva posledovatelnost i nasledstvenost.Vsichko e samo za sebe si bez logika za razvitie i nadgrajdane. Sys sigurnost bih izbral A-class, A3, BMW Serie 1 ili Lexus CT200h. Vseki ot nemskite modeli ima svoi PLUS, a Lexus predlaga mnogo nadejdna tehnika, dokato Q30 e prosto edno kopie bez identichnost! Dizpleq prilicha na Laguna!
  • #11
    0 rate up comment 7 rate down comment
    FF ( преди 8 години )
    Инфинити с този модел вече са Финити(о)..евро сбирщайн модел повече мяза на рено ,те от доста време закъсаха с интериора..ама като пристанаха на френската булка..пиши ги бегали..гнус.,а цените мерцедесови...двоен гнус..
  • #10
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Леко ( преди 8 години )
    ".. Общо взето прилите в интериора не са много.."Ами ти каза разликите, само изпусна скоростния лост и малка разлика в управлението на стереото, всичко друго си е от А класа - уредите в таблото (А класа), подлакътник, копчета на вратата, волан, средното копче при подлакътника, копче за светлините (запазена марка на МБ)..дори поставките за чашки, но наистина се е получило добре!
  • #9
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Това няма да се конkурира с Голф..това си е коkуренция на А3, БМВ 1 серия, А класа, Лексус CT ! VW не са премиум производител !
  • #8
    20 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    В А-класата дисплея не е в таблото а седи като закачен таблет... надолу въздуховодите са акцента с кръглата си форма и нещо наподобяващо перка. Общо взето прилите в интериора не са много, но пък им се е получило много добре. Това е на светлинни години над гоуфа. Дори няма място за сравнение едното е еднодневка с евтини материали другото си е чист премиум с всички елементи на тази дума, само че събрано в хечбек. Това прави А3-ката да изглежда смешна с претенциите на ауди за "премиум". Убиха ги!
  • #7
    9 rate up comment 9 rate down comment
    до bmw e60 ( преди 8 години )
    Ами 95% е немски, ще ти хареса я...!
  • #6
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    бюджетния модел...20 000 евро....!
  • #5
    6 rate up comment 6 rate down comment
    bmw e60 ( преди 8 години )
    За първи път нещо япоснко да ми хареса като дизаин отвън и отвътре.