IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Eто го и серийният Hyundai Elantra

Заснеха версията Avante, която ще се продава на пазара в Южна Корея

Eто го и серийният Hyundai Elantra

Премиерата на новото поколение на седана Elantra е насрочена за автосалона в Лос Анджелис през ноември, но корейското издание Autotribune успя да заснеме серийната версия на автомобила.
Eто го и серийният Hyundai Elantra
Ако се съди по изображенията, на които всъщност е Avante – така ще се продава седанът в Южна Корея, дизайнерите на марката не са се поколебали да използват фирмения стил, познат от Genesis. Моделът е получил агресивна броня и голяма решетка на радиатора.

Сериозни промени има и в интериора, където голямата новост е мултимедийна система с 8-инчов сензорен дисплей. В салона също така е поставен нов волан, както и напълно преработен приборен панел.
Eто го и серийният Hyundai Elantra
Според слуховете Hyundai Elantra ще получи същия дизел, който вече бе анонсиран за Kia Optima – 1,7-литров с мощност 141 к.с. Освен това за седана са достъпни и два бензинови турбо-мотора с обем 1,4 и 1,6 литра. Последният развива 175 к.с., разполага със система за директно впръскване на горивото и работи в комбинация със 7-степенна роботизирана трансмисия.

Снимки: Autotribune.co.kr

Тагове: hyndai elantra
0 от 500