IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кабриолетът Golf стана по-мощен и по-екологичен

Обновяването на модела е засегнало и интериора

Кабриолетът Golf стана по-мощен и по-екологичен

Volkswagen разкри подробности за обновената версия на кабриолета Golf, която ще дебютира пред публика на автосалона във Франкфурт.
Кабриолетът на Golf стана по-мощен и по-екологичен
Моделът ще получи различни брони и странични прагове, а в салона ще се появят нов волан, както и нова кожена облицовка на седалките. За кабриото се предвижда и модернизирана мултимедийна система, която ще може да се свързва с мобилни устройства.

Освен това купувачите на открития Golf ще имат по-голям избор при индивидуализацията на своя автомобил. Той ще се предлага с 6 нови цвята на каросерията, 6 различни вида джанти, както и с нови цветове на свалящия се покрив.

Обновяването е засегнало и двигателите, които вече отговарят на стандартна Euro-6. Моделът предлага 4 бензинови и 2 дизелови мотора. Това са 1,2-литров TSI (105 к.с.), 1,4-литрови TSI (125 и 150 к.с.), 2,0-литров TSI (220 к.с.), а също така и 2,0-литрови TDI със 110 и 150 к.с. Най-мощната бензинова версия харчи 6,5 л/100 км, а най-икономичният дизел – 4,2 л/100 км.

Сегашният VW Golf кабрио е изграден на базата на 6-ата генерация на модела, а не на седмата, която се предлага още от 2012 г. Напълно новият кабриолет ще бъде готов с новото поколение, което ще бъде представено през 2018 г.

Снимка: Volkswagen

Тагове: volkswagen golf
0 от 500
  • #4
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    С тоя дизайн и преди 50г никой нямаше да го купи.
  • #3
    11 rate up comment 0 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    Японският производител на коли Suzuki Motor Corp. слага край на партньорството си с германския концерн Volkswagen AG и изкупува от нея своите акции. Решението е взето след като Арбитражният съд на Международната търговска палата поддържа позицията на Suzuki, която още през 2011 г. обвини Volkswagen за неспазване на клаузи от договора им за партньорство и поиска незабавното му разтрогване. Тогава обаче, германският концерн отказа да продаде 19.9% от акциите на японския производител.
  • #2
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    За Гоуфът ли питате?Еми ще ви кажа.Гоуфо е ненормален ***.Един познат си купи Гоуф 5 2.0ТДИ 170 к.с преди две години за 14700лв 2007г.След втория месец го пусна за продажба понеже Гоуфо го изненада с турбинка, ама още никой не ще да му го купи.За две години е налял 3000лв в Гоуфът.Последната покупка оня ден беше на стойност 300лв.Сега Гоуфо се продава за 11300.Гоуф е за балъци!
  • #1
    19 rate up comment 7 rate down comment
    VUI NE ( преди 8 години )
    УЖАС!!!