IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus разкри обновения CT 200h

Хибридният хечбек демонстрира минимални промени

Lexus разкри обновения CT 200h

Модернизирана версия на хибридния хечбек CT 200h представи японската компания Lexus. Най-малкият модел на производителя е получил леки промени в дизайна, както и нови технологии.

Що се отнася до новостите в дизайна, те се изчерпват с изменената решетка на радиатора, която е получила допълнително количество хром. Новост е също така отваряемият електрически стъклен покрив, който се предлага като опция.

Също като опция могат да бъдат поръчани системите Lexus Enform Remote и Lexus Enform Service Connect, които извеждат различна информация за автомобила на смартфона на собственика.

Промени по задвижващата система не са правени. Тя съчетава 1,8-литров бензинов двигател, електромотор и литиево-йонни батерии, като доставя мощност от 136 к.с. Средното потребление на гориво е 5,6 л/100 км.

Снимки: Lexus

Тагове: lexus ct 200h
0 от 500
  • #7
    21 rate up comment 13 rate down comment
    Лютфи Пърхутян ( преди 8 години )
    "Промени по задвижващата система не са правени. Тя съчетава 1,8-литров бензинов двигател, електромотор и литиево-йонни батерии, като доставя мощност от 136 к.с."hahahahah е това вече е откровена подигравка с потребителите такава голяма и тежка кола разчита на 136 конски сили ! Браво Тъпота все така напред това се казва мощ ! :))))))
  • #6
    24 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Японските фенове,защо не си признаете,че това тук е много грозно?Какво толкова ,все пак не проектирате вие тези коли!?Няма смисъл да се държите като фанатици!Грозно е и с много слаби параметри.
  • #5
    22 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Вътре без средната конзола криво ляво бива,минава,но отвън е....повърня
  • #4
    23 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Жалка ,грозна картина.
  • #3
    23 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    За мен вече Лексуз е синоним на грозотия,на голяма.Няма ли кой да им каже да престанат с тези грозни дизайни?Да си намерят по-съвестни и кадърни дизайнери,то мн.грозни последите им модели!
  • #2
    17 rate up comment 18 rate down comment
    117 ( преди 8 години )
    *** за пореден път пишете глупости, като тази:Средното потребление на гориво е 5,6 л/100 км.В сайта на Лексус средното потребление е 3,6 л/100 км. От къде ви дойде на акъла да завишавате с 2 л. отгоре? Да ви е за първи път може човек да си помисли, че е станала грешка, но това взе да ви става навик...П.С. ВАГ-фена с трите коментара под мен пак не си е пил хаповете.
  • #1
    20 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Още едно извръщение от тойота.По-грозно и от лексус IS..Много грозно