IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus разкри обновения CT 200h

Хибридният хечбек демонстрира минимални промени

Lexus разкри обновения CT 200h

Модернизирана версия на хибридния хечбек CT 200h представи японската компания Lexus. Най-малкият модел на производителя е получил леки промени в дизайна, както и нови технологии.

Що се отнася до новостите в дизайна, те се изчерпват с изменената решетка на радиатора, която е получила допълнително количество хром. Новост е също така отваряемият електрически стъклен покрив, който се предлага като опция.

Също като опция могат да бъдат поръчани системите Lexus Enform Remote и Lexus Enform Service Connect, които извеждат различна информация за автомобила на смартфона на собственика.

Промени по задвижващата система не са правени. Тя съчетава 1,8-литров бензинов двигател, електромотор и литиево-йонни батерии, като доставя мощност от 136 к.с. Средното потребление на гориво е 5,6 л/100 км.

Снимки: Lexus

Тагове: lexus ct 200h
0 от 500
  • #17
    9 rate up comment 26 rate down comment
    Mark III ( преди 8 години )
    Няма спор, че колата е много хубава и елегантна. Сигурно е и много здрава и надеждна. Но като параметри отстъпва на Октавия 1.2tsi и харчи едва 0.6л по-малко (виж ***.spritmonitor.de, ***.ultimatespecs.com), а е 2 пъти по-скъпа. Едва ли си заслужава. Но на много хора има харесва и ще я купят.
  • #16
    28 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Цяяял ден няма ко да прая и цъкам минуси на японците и феновете им.Иначе най-много *** кефят швабите.
  • #15
    27 rate up comment 11 rate down comment
    Станчев ( преди 8 години )
    Няма никаква разлика с предишното поколение. Поредния варел...
  • #14
    24 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ааа,и японските фенове не виждат,тва е ясно!
  • #13
    26 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Вагонетки,вагони ,локомотиви все тая!Този китюк е мн.грозен!Ко се правите,че не е така и се оправдавате?И ауди и първа серия на Бмв са много хубави и а клас също!Защо изобщо сравнявате немските премиуми с това грозно нещо тук? Ми то е невъзможно грозно,отпред има нещо като торпедо.Искам да видя колко броя са пробутали от това?Сигурно клиентите им са с офталмологични проблеми!
  • #12
    12 rate up comment 22 rate down comment
    117 ( преди 8 години )
    Не са ВАгонетки, а един единствен ВАГон, който по цял ден виси тук и пише какви ли не щуротии. Всички оплюващо-глупави коментари под тази статия са негови. Просто не му обръщайте внимание. Ако се бориш със ***, можеш само да се оцапаш. Оставете го да се търкаля сам в калта и да си мечтае за любимите си немски творения! Няма да го убедите в нищо. Да е **** да му го набиеш, но акъл не става.
  • #11
    28 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Тия май ги е срам да го снимат отпред. Забележете и задната врата как седи някак недодялана и малка.
  • #10
    12 rate up comment 26 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    "Просто нямам думи. Как имате време да пишете само гадости."Кажи им вагонетки и не ги обиждай повече. Те са типични представители на немските фенчета - необразовани и тъповати, но затова пък злобни и упорити.
  • #9
    13 rate up comment 21 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    Много си е добър Лекса, 1-серия ли е по-красива или Алди А3? Не е особено бърз, но по рафинираност няма аналог - плавно линейно ускорение като на реактивен самолет, без придърпване от смяна на предавки или вибрации от канцерогенни тракащи дизели.
  • #8
    12 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Просто нямам думи. Как имате време да пишете само гадости. Моля ВИ използвайте си времето ако а по-полезни неща от това да плюете по всичко. И аз не харесвам много и различни марки - но всичко това е повече от това което някой от вас е измислил, произвел сътворил, създал и т.н. 136к.с. в белият свят са абсолютно достатъчни за придеижване от точка А до точка Б. Това НЕ Е състезателен автомобил - нито от Формула 1 нито WRC. Купувайте си M135 и си чупете главите ако можете да си го позволите!