IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai работи върху конкурент на BMW 3-Seriеs

Моделът ще се разположи под Genesis в гамата на марката

Hyundai работи върху конкурент на BMW 3-Seriеs

Последното поколение на Hyundai Genesis успя да си намери място сред моделите в бизнес-класа, което кара ръководството на корейския производител да вярва, че може да се пребори за клиенти и в сегмента на компактните премиум-автомобили.
Hyundai работи върху конкурент на BMW 3-Seriеs
Според Automotive News в компанията в момента усилено работят върху създаването на машина, която ще бъде по-евтина като цена, но ще може да се конкурира като качества с BMW 3-Series, Audi A4 и Mercedes-Benz C-Class.

На свои ред независимият дизайнер Теофилyс Чин пусна изображения на своето виждане за това как ще изглежда моделът на Hyundai. Очаква се той да заеме място под Genesis в моделната гама на компанията, като ще получи мощни двигатели, богато базово оборудване, както и редица опции, които сега се предлагат за автомобилите от по-високи класове.
Hyundai работи върху конкурент на BMW 3-Seriеs
Засега моделът се нарича „Baby Genesis”, но на пазара той ще излезе под напълно ново име. Основната цел е той да предлага отлична управляемост, с която да се конкурира с лидерите в класа. Това бе потвърдено и от шефа на Hyundai Motor America – Дейв Зуковски, който призна за разработкта на модела, но не разкри сроковете, в които то трябва да се появи на пазара.

Снимки: Theophiluschin.com

Тагове: hyundai genesis
0 от 500
  • #15
    12 rate up comment 8 rate down comment
    Опааа ( преди 8 години )
    ХАХАХАА,КАК ГО НАХРАНИ ХАХАХА.....по темата сега,те всички марки се опитват да застанат до Мерцедес,БМВ,Ауди в премиум класа НО....всичко спира до опитва,иска и т.н.Както и да е,сигурен съм обаче че ще вземат доста от клиентите на също така опитващите се Тоиотка,Нисам и т.н. японски еднодневки,карам Хюндаи Сантамо-перфектния семеен автомобил.Бмв си е Бмв...
  • #14
    13 rate up comment 1 rate down comment
    FenIX ( преди 8 години )
    Пък и нали знаете - човек е толкова голям колкото са големи мечтите му. Така че добре е че си поставят за цел гоненето на утвърдени премиум марки ;)
  • #13
    13 rate up comment 1 rate down comment
    FenIX ( преди 8 години )
    Пичове, които коментират външния вид, като коментирате дали четете статиите и какво пише в тях? Това горе е:"независимият дизайнер Теофилyс Чин пусна изображения на своето виждане за това как ще изглежда моделът на Hyundai" А какво ще бъде реално (ако изобщо стане) е съвсем друг въпрос. Корейците не са за подценяване, защото преди някой кажеше, че корейска марка ще изпревари Сони, Епъл, Нокия щеше да буди само смях, но вече е факт.
  • #12
    12 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    То на американците лесно им се промиват мозъците. Само като им кажеш, че даден продукт предлага същото на почти половина по-добра цена и веднага се мятат, все едно правят сделката на живота си.
  • #11
    18 rate up comment 15 rate down comment
    Йордан ( преди 8 години )
    Аз жестоко се съмнявам, ако корейците имат сериозни намерения да откажат голяма част от феновете на BMW с подобна корейска кола! Това звучи толкова сериозно като намерение, колкото Бареков за премиер. Голяма част от потенциалните клиенти на БМВ са вече абонати на марката и силно се съмнявам ако до вчера си се возил на бавареца си и си се кефил както подобава, утре да се накиснеш в тази корейска щайга. Нека бъдем реалисти ... това, че по размери и клас го доближава до БМВ, съвсем не значи другото
  • #10
    16 rate up comment 16 rate down comment
    И разбира се ... ( преди 8 години )
    .. няма да се продава в ЕС, подобно на останалите от тази серия, щото няма да издържи на конглокенцията на БМВ!Само хамериканците кълват на подобни ментета!
  • #9
    19 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    а корейците са силни на ориз,и октоподи хаха
  • #8
    10 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Германчетата са силни на бира и вурстове.При техниката пълен та*ак.
  • #7
    15 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    БМВ е отдавна селско-чалгарска смачкана марка.
  • #6
    18 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хахахахаха Хюндай отдавна отвяха немските дърводелци в целия свят.Корейците са единствената реална конглокенция на Японците.Не само в автомобилите,но и в електрониката.Южна Корея е най-бързо развиващата се държава в света.