IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи поглед към Renault TALISMAN

Неофициални снимки на заместника на Laguna и Latitude

Първи поглед към Renault TALISMAN

Снимки, за които се твърди, че представят новото Renault TALISMAN, разкри френското издание Worldscoop. Премиерата на седана от сегмент D трябва да се състои по-късно днес.
Първи поглед към Renault TALISMAN
От кадрите става ясно, че сравнен с Laguna и Latitude новият модел залага на далеч по-динамичен и емоционален дизайн, демонстриращ множество хромирани елементи и атрактивни LED светлини.
Първи поглед към Renault TALISMAN
Renault TALISMAN ще демонстрира също така доста щедри размери, твърди информацията. Междуосието на седана се простира на 2,81 метра, общата дължина е 4,85 м., височината - 1,46 м., а широчината - 1,87 м. Обемът на багажника достига 608 литра.
Първи поглед към Renault TALISMAN
Интериорът е изчистен, като залага на дигитални уреди. Централната конзола е доминирана от голям тъч-дисплей, като централната част на арматурното табло също представлява мултиекран.
Първи поглед към Renault TALISMAN
За модела се знае още, че ще предлага редица екстри, сред които технология за автоматично паркиране, head-up дисплей, адаптивен автопилот, шаси с четири завиващи колела и много други.

Очаквайте подробности

Снимки: Worldscoop

Тагове: renault talisman
0 от 500
  • #20
    11 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Учудва ме, че и третата френска марка пуска копие на Пасат в този сегмент, С5 и 508 така " успяха ", че С5 го спират от пр-во в Европа, а на 508 направиха фейслифт след има - няма 3 години. Съдбата на този Талисман няма да е по-различна.Не е това начина, рено трябваше да заложат на техния си смел дизайн, пък било той и понякога твърде чудноват ...
  • #19
    8 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Какво цъкате минуси, да не би да са качествени френските автомобили! 10 годишни автомобили Рена по 5-6 хиляди лева! Само от качество ще да е! :)
  • #18
    16 rate up comment 11 rate down comment
    Ха ( преди 8 години )
    Кайто вижда пасат тук му трябват спешно очила!Колата изглежда яко отвън и отвътре.Най-накрая интересен и различен дизайн на фона на еднотипните германци
  • #17
    4 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Изглежда чудесно, жалкото е, че френските автомобили са с посредствено качество!
  • #16
    3 rate up comment 14 rate down comment
    че то кога? ( преди 8 години )
    рено са правили коли с индентичност!!?
  • #15
    11 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Отпред Пасат ,отстрани добре познатото ни ауди ,а отзад стопове на додж дарт. Определено разочарован да сигурно ще се продава по-добре от вел сатис ,но това бяха моделите които придавах друга идентичност. Наистина представете си една емблема на фолксваген еми сигурен съм ,че никой не би припознал тази кола като рено. Наистина скоро колите ще се различват само по емблемите.
  • #14
    6 rate up comment 19 rate down comment
    и на пръв ( преди 8 години )
    и на втори и на трети поглед реното си е *** отвсякъде!
  • #13
    6 rate up comment 19 rate down comment
    .!. ( преди 8 години )
    тва не може да се опре и на левия заден вентил на новата шкода супърб!
  • #12
    8 rate up comment 13 rate down comment
    баба Пена ( преди 8 години )
    Голем талисман ше требе да го караш това синко! иначе големи неволи ща стигнат - като при всяко рено!
  • #11
    7 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Толкова дървен интериор само в някой ВАГ можеше да се види до сега, но явно франсетата са се заразили и те са сътворили подобна грозота. Отвън не е толкова зле. Даже си е доста добре, но вътре е абсолютна трагедия. Жалко! Очаквах повече. Поне до сега правеха що годе красиви автомобили, но и това се променя....