IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи поглед към Renault TALISMAN

Неофициални снимки на заместника на Laguna и Latitude

Първи поглед към Renault TALISMAN

Снимки, за които се твърди, че представят новото Renault TALISMAN, разкри френското издание Worldscoop. Премиерата на седана от сегмент D трябва да се състои по-късно днес.
Първи поглед към Renault TALISMAN
От кадрите става ясно, че сравнен с Laguna и Latitude новият модел залага на далеч по-динамичен и емоционален дизайн, демонстриращ множество хромирани елементи и атрактивни LED светлини.
Първи поглед към Renault TALISMAN
Renault TALISMAN ще демонстрира също така доста щедри размери, твърди информацията. Междуосието на седана се простира на 2,81 метра, общата дължина е 4,85 м., височината - 1,46 м., а широчината - 1,87 м. Обемът на багажника достига 608 литра.
Първи поглед към Renault TALISMAN
Интериорът е изчистен, като залага на дигитални уреди. Централната конзола е доминирана от голям тъч-дисплей, като централната част на арматурното табло също представлява мултиекран.
Първи поглед към Renault TALISMAN
За модела се знае още, че ще предлага редица екстри, сред които технология за автоматично паркиране, head-up дисплей, адаптивен автопилот, шаси с четири завиващи колела и много други.

Очаквайте подробности

Снимки: Worldscoop

Тагове: renault talisman
0 от 500
  • #40
    0 rate up comment 0 rate down comment
    МИХАИЛ ТОДОРОВ ( преди 7 години )
    Колегата какво се излага с тия двигатели 110,130,160 първо повечето са дизели и ще имат тяга да движат купето. Режима спорт е просто да оптимизира работата на мотора и колата по-бързо да изпълнява зададената и газ. Не си мислете че като натиснете спорт и колата ще е самолет. За тая цел си има Race режим на Нисан GTR ;) Що се отнася до двигателите на рено има и мотор Tce 200 коня бензин за феновете на VM petrolium ;)
  • #39
    2 rate up comment 3 rate down comment
    none ( преди 8 години )
    С Рено Талисман, г-н Гон отиде на престрелка с ... нож. След като очевидно са вложили много пари и време в разработката на колата, и по отношение на външен вид и салон са постигнали впечатляващи резултати, под капака на колата ... няма никой. Избора е само между малолитражни двигатели, но има незнайно защо режим спорт ?!?! Не знам какво се очаква да с получи с натискането на въпросният спорт бутон, и двигател от 110/130/160 коня, освен на човек да му паднат пломбите може би.
  • #38
    0 rate up comment 1 rate down comment
    кара лагуна ( преди 8 години )
    Че прилича на Пасат, особено като видиш статията http://***.razaoautomovel.com/2015/07/talisman-frente-a-frente-passatе вярно, но като цяло е доста по-красива версия на пасат, по мускулеста, и по-модерна, в същото време има осанката на пасат. Аз го приемам като плюс. П.С. Преди да погледна статията от линка, на мен пък ми напомни на новата Мазда 6.
  • #37
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    На първата снимка и страничната линия,а и задницата и стоповете на колата е чиста Киа Оптима. Което е добро решение.
  • #36
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо до Дошо ( преди 8 години )
    Няколко пъти ти казах: като нямаш пари не си купувай ХОНДА!Не се хващай с рено щото са доказани ***, по-добре си вземи дачия на старо.И не пиши от ника ми ако обичаш!
  • #35
    0 rate up comment 5 rate down comment
    Даниел ( преди 8 години )
    Само на мен ли ми прилича на Ауди?
  • #34
    4 rate up comment 0 rate down comment
    аз ( преди 8 години )
    Колицата изглежда солидна и красива.Така ми изглеждаше и новия Еспейс, като пуснаха прототипа преди около 1-1,5 години, но сега като излезна един зализан, с по малки гуми.... абе нищо общо. Иначе на дизайнерите им БРАВО!
  • #33
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "Все пак Пасат е кола на годината 2015. Нормално е да крадат от най-добрите. Отново немците показват, а другите само си взимат."И за теб хапчетатаааааа!
  • #32
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Все пак Пасат е кола на годината 2015. Нормално е да крадат от най-добрите. Отново немците показват, а другите само си взимат.
  • #31
    1 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Аз от хапчета нямам нужда, ама ти май имаш нужда от очила.