IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

1800 промени за обновения Fiat 500

Двигателите на хечбека вече отговарят на стандарта Euro-6

1800 промени за обновения Fiat 500

Настоящото поколение на мини-хечбека Fiat 500 навърши 8 години, но въпреки това компанията реши само да го модернизира, а не да го замени с нова генерация на модела. Затова конструкцията на автомобила се е запазила, но новостите във външността, интериора и оборудването представляват цели 1800 новости.
1800 промени за обновения Fiat 500
Най-ясно промените се виждат в предната част, където мъникът може да се похвали с нови фарове, с различни очертания на решетката на радиатора и с хромирани лайсни, на които е разположена емблемата на Fiat.
1800 промени за обновения Fiat 500
Променен е и дизайнът на задните светлини, фаровете срещу мъгла и на стоповете, а върху броните са се появили черни или хромирани елементи (в зависимост от нивото на оборудване). Дизайнерите са предложили нови джанти, както и допълнителни цветове на каросерията.
1800 промени за обновения Fiat 500
Отвътре Fiat 500 може да се похвали с информационно-развлекателна система Uconnect с 5- или 7-инчов дисплей с тъчскрийн, нов волан, подобрени ергономия и шумоизолация.
1800 промени за обновения Fiat 500
Нови са и двигателите, които вече отговарят на стандарта Euro-6. Това са два 0,9-литрови бензинови TwinAir с мощност 85 и 105 к.с., както и атмосферен мотор с обем 1,2 литра и 69 к.с. На по-късен етап ще се появят и дизели, а клиентът може да избира между 5- и 6-степенни механични скоростни кутии, и роботизирана трансмисия.

Снимка: Fiat

 

Тагове: fiat 500
0 от 500
  • #1
    3 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ако не бяха хилядите му технически проблеми, наистина щеше да е супер. По надеждност е винаги по последните места на всички класации, навсякъде по света. Много се надявах да го направят добре, но са се изложили. И сега вместо да го подновят и направят нов по-добър са го понапудрили и толкова. Не става така 8 г. едно и също! Да го бяха направили добре, човек да преглътне, но...