IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият седан на Renault от сегмент D

Talisman заменя Laguna и Latitude, ще има премиера следващата седмица

Новият седан на Renault от сегмент D

С разработен от нулата модел френският производител Renault ще опита да си върне позициите в D-сегмента на седаните. Автомобилът ще бъде представен в началото на следващата седмица, като според последната информация ще носи името Talisman.
Новият седан на Renault от сегмент D
Renault Talisman ще представлява заместник на два настоящи модела - поостарелите Laguna и Latitude. Към момента информацията е ограничена, но се твърди, че при този модел френската марка ще заложи на по-динамичен и емоционален дизайн, който до голяма степен ще бъде заимстван от най-новите й автомобили.

Разпространеното официално видео също не разкрива много за автомобила, но все пак става ясно, че върховият седан на Renault ще демонстрира най-новите технологии, а в интериора му ще бъдат използвани материали като натурални дърво и алуминий. Сред системите очакваме технология за автоматично паркиране, head-up дисплей, адаптивен автопилот, шаси с четири завиващи колела, LED светлини и много други. Платформата най-вероятно ще бъде модулното шаси CMF.

От информацията става ясно също така, че конкурентът на автомобили като Mazda6, Ford Mondeo и VW Passat ще се предлага на всички пазари, на които френската марката е представена. Той ще бъде показан на 6 юли, като се очаква да се появи в шоурумите преди края на тази година. Производството на Renault Talisman ще се осъществява във Франция.

 


Снимка и видео: Renault

 

Тагове: renault talisman
0 от 500
  • #5
    13 rate up comment 3 rate down comment
    MAN ( преди 8 години )
    Карам кола на 3 години купувана от БГ (не е Опел), така че това с 5-7 години явно не касае мен. Ако няма да говорим за дългогодишна надежност, където Рено е мега фейл и това е абсолютен факт(!) то мога да те уверя, че новите Инсигнии също не Хлопат и не дават повече дефекти от всяка друга кола от този клас.
  • #4
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Последните модели на лагуна не бяха много добри.Отпред супер грозна вярно задницата изпълваше ква я бяха наточили ама само по една задница не се живее.Освен това... голяма кола а като седнеш вътре седалките малки тавана нисък.Не ми хареса.
  • #3
    20 rate up comment 2 rate down comment
    MAN ( преди 8 години )
    Предполагам, че колата ще бъде много приятна и фина като дизайн. Техниката също! Определено обаче името е ... някак си не на място. Латитюд беше доста по добро!До Франция над всичко, пич, не си много близо до истината с това, което си написал. Точно Опел е последната немска кола, която остана за хората, които искат нова кола, но не и на цената на ВФ. И понеже пишеш Хлопел, провери класациите за надежност на Инсигния и Лагуна къде се намират, точно в този клас са!
  • #2
    16 rate up comment 20 rate down comment
    Франция над всичко! ( преди 8 години )
    Реното ще е безупречно тия нямат стигане кола която струва колкото огледалата на мерцедес а е на такова високо ниво.Ще оправдае очакванията та и отгоре.Германците никога не са могли да правят добри и евтини коли за народа хлопела си е *** фау ве отдавна не е евтин.Жабарите пък съвсем.
  • #1
    29 rate up comment 0 rate down comment
    none ( преди 8 години )
    Спокойно можеше да минем и без видеото което са пуснали. Не може да разбере човек това реклама на Чесна ли е или на европроект ;). Иначе очакванията към този автомобил са огромни от страна на клиентите. Скоро ще разберем дали ще се оправдаят...