IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият седан на Renault от сегмент D

Talisman заменя Laguna и Latitude, ще има премиера следващата седмица

Новият седан на Renault от сегмент D

С разработен от нулата модел френският производител Renault ще опита да си върне позициите в D-сегмента на седаните. Автомобилът ще бъде представен в началото на следващата седмица, като според последната информация ще носи името Talisman.
Новият седан на Renault от сегмент D
Renault Talisman ще представлява заместник на два настоящи модела - поостарелите Laguna и Latitude. Към момента информацията е ограничена, но се твърди, че при този модел френската марка ще заложи на по-динамичен и емоционален дизайн, който до голяма степен ще бъде заимстван от най-новите й автомобили.

Разпространеното официално видео също не разкрива много за автомобила, но все пак става ясно, че върховият седан на Renault ще демонстрира най-новите технологии, а в интериора му ще бъдат използвани материали като натурални дърво и алуминий. Сред системите очакваме технология за автоматично паркиране, head-up дисплей, адаптивен автопилот, шаси с четири завиващи колела, LED светлини и много други. Платформата най-вероятно ще бъде модулното шаси CMF.

От информацията става ясно също така, че конкурентът на автомобили като Mazda6, Ford Mondeo и VW Passat ще се предлага на всички пазари, на които френската марката е представена. Той ще бъде показан на 6 юли, като се очаква да се появи в шоурумите преди края на тази година. Производството на Renault Talisman ще се осъществява във Франция.

 


Снимка и видео: Renault

 

Тагове: renault talisman
0 от 500
  • #15
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Горубляне ( преди 8 години )
    Че ти ако си купил каквото и да е рено на цената на 10 годишен голф яко си се минал! Цените при тези марки и модели се изравняват едва след 15-годишнина на голфа.
  • #14
    6 rate up comment 13 rate down comment
    Франция над всичко!! ( преди 8 години )
    Супер смешно е как някой си купил рено ама после го псува колко било зле.И си мисля колко трябва да си *** да си купиш нещо което не те кефи.При положение че има бмв е39 за под 5 бона вече.Ама с *** не ми се занимава!
  • #13
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Дивак ( преди 8 години )
    Моля! Само че ти отиваш да си купиш от Горубляне 5 г. Рено на цената на 10 г. Гоуф не заради това че не ги купуваме, а защото са евтини навсякъде - Италия, Германия, Австрия..и т.н.! Благодаря на тях!
  • #12
    24 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Радвам се, че мислите, че рената са *** и не ги купувате- по този начин аз мога да ида на Гурубляне и да си закупя 5 годишно рено на цената на 10 годишен гоУф и да си се возя с кеф, без да давам грешни пари за ремонти :) Благодаря!
  • #11
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Вагинер ( преди 8 години )
    Брейй умни хора тва франсетата бе! Още от името ти става ясно, че си трябва як талисман да те пази от уроките с които идва всяко рено!
  • #10
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Дивак ( преди 8 години )
    "***"..може да НЕ си от село, но се изрязяваш като див, необразован, комплексиран *** ! Комплексар качил се на чисто нова кола и вече "вижте ме...боли ме *** за вас...", слез на Земята ***..
  • #9
    11 rate up comment 15 rate down comment
    12884 ( преди 8 години )
    Мога да си обясня всякакви неща, но не мога да си обясня как човек може да хвали Рено и да си мисли, че е някакъв велик автомобил! Дори собствениците на Рено мразят автомобилите си, какво остава за останалите хора!
  • #8
    6 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Нормално е да караш Рено и да се възбуждаш от травестити! :) :) :)А за това колко и какви пари имам, не мисля че трябва да спорим!Очевидно нямаш пари дори за *** като Рено, та затова ти се привижда, че всички мечтаят за тази френска трошка!
  • #7
    10 rate up comment 13 rate down comment
    гунчо гунчев ( преди 8 години )
    до травестита от долу карам служебно рено меган на 2.5г и е голям *** тропа като варел а от сервиза ми казват че е наред
  • #6
    12 rate up comment 18 rate down comment
    12884 ( преди 8 години )
    Опел били на Дженеръл моторс, затова не били немски...***, автомобил, произведен в Рюселсхайм какъв е, виетнамски ли?Французите не могат да правят автомобили - доказано е с годините! Само виж колко струва едно 10 годишно Рено и един 10 годишен Опел или Фолксваген!Виж, шампанско, качествени вина и сирена могат да правят французите! Не е лошо да се ограничат там! Или в краен случай като Пежо - производство на велосипеди и мелнички за черен пипер! Но автомобили не!