IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият телефон от Bentley и Vertu

Премиерата му ще се състои на Фестивала на скоростта

Новият телефон от Bentley и Vertu

Bentley и Vertu показаха новия си телефон, чиято официална премиера ще се състои на предстоящия Фестивал на скоростта в Гудууд, Великобритания.
Новият телефон от Bentley и Vertu
Това е вторият съвместен телефон на двете компании, като той е част от 5-годишния договор за сътрудничество между Bentley и Vertu. Устройството е наречено "Vertu Signature for Bentley" и представлява луксозен апарат, чийто дизайн е вдъхновен от модела Mulsanne Speed.
Новият телефон от Bentley и Vertu
Телефонът демонстрира елементи от карбон и висококачествена кожа с контрастиращи шевове, като страните му са изработени от полирана неръждаема стомана, напомняща на бутоните за управление в колите на Bentley.

Клиентите ще могат да персонализират апарата по свой вкус, като предлаганите възможности са почти безкрайни. Така например могат да бъдат избрани полирана неръждаема стомана в черен цвят, различни на цвят шевове и кожа, копчета от сапфир и др.
Новият телефон от Bentley и Vertu
Апаратът ще бъде наличен за поръчка от средата на месец септември. Цената на "Vertu Signature for Bentley" към момента не е известна, но показаният през миналата година смартфон на двете компании се предлагаше срещу 12 500 евро. 

Тагове: vertu
0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Как позна колко заплата взема човека?Да не гълташ хапчета за познаване? Дори и толкова да взема не разбирам каква е връзката между заплатата му и истината, която е написал?
  • #4
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "Колкото Vertu произвежда телефони, толкова Bentley произвежда автомобили." - каза човека с 500лв заплата.
  • #3
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Bentley и Vertu показаха новия си телефон...Моля?!?!?!?!Кой, какво бил показал? Нито едните, нито другите произвеждат телефони...Едните даже и коли не произвеждат, но това е друга тема. Колкото Vertu произвежда телефони, толкова Bentley произвежда автомобили.
  • #2
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Соломон ( преди 8 години )
    Има ги във Vertu Continental GT !
  • #1
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Anonymouzzz ( преди 8 години )
    А има ли шибидах и лети джанти?