IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Duster официално стана пикап

Серийната версия на модела на Renault бе показана в Южна Америка

Duster официално стана пикап

Компанията Renault официално представи серийната версия на първия си пикап – Duster Oroch. Моделът бе показан пред публика на автосалона в Буенос Айрес, като е базиран на всъдехода Duster, продаван в Латинска Америка под марката Renault.
Duster официално стана пикап
Пикапът е оборудван двойна кабина, като от компанията-производител обещават функционалност, прилични характеристики, комфорт и простор. Моделът разполага с 5 места, рейки на покрива и масивни колесни арки.

Джантите са 16-цолови. Дължината на товарния отсек на модела е 135 см, като машината ще може може да носи товар от 650 кг. Напълно променени в сравнение с кросовъра Duster са и задните светлини.

За разлика от тях интериорът на пикапа е идентичен. При най-високите нива на оборудване ще се предлагат кожен салон и информационно-развлекателната система Media Nav Evolution със 7-инчов тъчскрийн дисплей.

Задвижването на товарния автомобил е поверено 1,6-и и 2,0-литрови бензинови двигатели с мощност съответно 115 и 148 к.с. Стандартната версия е само с предно предаване, а като опция ще се предлага и система 4х4.

Почти сигурно е, че Renault Duster Oroch така и няма да се появи на пазара в Европа, а ще се предлага единствено в Латинска Америка.

Снимки: Renault

 

Тагове: renault duster oroch
0 от 500