IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes вади конкуренти на Audi Allroad

Всъдеходни версии ще получат новите C- и E-Class

Mercedes вади конкуренти на Audi Allroad

Mercedes-Benz възнамерява да се настани в сегмента на всъдеходните комбита, съобщава изданието Motoring, като се базира на информация от германската компания.
Mercedes вади конкуренти на Audi Allroad
C-Class Estate. Снимка: Mercedes-Benz

Към момента не е ясно кои модели ще получат такива версии, но един от мениджърите на Mercedes споделя пред изданието, че компанията се насочва към нови пазарни ниши, включително тази на комбитата с повишена проходимост.

Най-вероятно такива модификации ще получат комбитата C- и E-Class, които ще се превърнат в конкуренти съответно на Audi A4 Allroad и A6 Allroad.

И сега моделите на Mercedes предлагат като опция задвижване към четирите колела и въздушно окачване, което влияе на просвета. При новите модификации обаче ще бъде заложено и на типичните за сегмента предпазни елементи по каросерията.

От информацията става ясно, че към момента в Mercedes проучват на кои пазари ще има най-голям интерес към подобни модели. Със сигурност всъдеходните версии на C- и E-Class няма да се предлагат в САЩ, тъй като на този пазар комби автомобилите не са особено търсени.

Източникът на Motoring споделя също така, че в Mercedes нямат намерение да конкурират новото Volvo S60 Cross Country, тъй като идеята за седан с увеличена проходимост им се струва странна.

Тагове: audi allroad
0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Европеец ( преди 9 години )
    При всички случаи този тип автмобили са много красиви. И голфа и олродите
  • #4
    13 rate up comment 10 rate down comment
    Кико ( преди 9 години )
    Цитирам: "Със сигурност всъдеходните версии на C- и E-Class няма да се предлагат в САЩ, тъй като на този пазар комби автомобилите не са особено търсени."Не, изобщо не са търсени!!! Просто са окупирани от създателя на този клас автомобили - Субару Аутбек, месечно продават по 10 000-12 000 бройки.
  • #3
    18 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да си правят Ес класите, където са номер 1!Мерцедес и БМВ правят чудесни автомобили със задно предаване! Там им е силата!
  • #2
    16 rate up comment 11 rate down comment
    азсдж ( преди 9 години )
    мерцедес никога няма да стигне ауди
  • #1
    22 rate up comment 9 rate down comment
    КК ( преди 9 години )
    Системата на Мерцедес 4matic е на светлинни години назад от Quattro! По-добре да не се излагат...