IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen с ново лого

Демонстрира с по-съвременен шрифт

Volkswagen с ново лого

Германската автомобилна марка Volkswagen представи новото си лого. То е леко изменено, като основните разлики са в шрифта, с който е изписан слоганът на марката, съобщава CarAndDriver.
Volkswagen с ново лого
“Volkswagen Utopia” / "Volkswagen Text"

Въпросният нов шрифт е наречен "Volkswagen Text" и заменя досегашния, известен под името “Volkswagen Utopia”. Според информацията новият начин на изписване е по-съвременен, по-малко геометричен и притежава отличителен динамичен контраст. Той е вдъхновен от дизайна на новите модели Volkswagen.

Работата по промяната на логото е била поверена на външна агенция, наречена MetaDesign. Новият шрифт ще се използва както в колите на марката, така и в рекламните текстове и таблата в шоурумите. 
Volkswagen с ново лого
Старият фонт / Новият фонт

0 от 500
  • #13
    11 rate up comment 7 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    Я, нова форумна *** с претенции за техническа грамотност без особено покритие.. Канцерогенния тракалник на ВАГ няма как да има общо с "качество", драги. Според европейската комисия, 420 000 умират годишно в Европа благодарение на подобни "качествени" автомобили. Колкото до "надеждността" - пускай тото и пали свещ, защото явно си голям късметлия. Поумней!
  • #12
    11 rate up comment 10 rate down comment
    Ханс ( преди 8 години )
    Турските Тойотки пак налазиха статията, няма отърване от тях!Все Фолксвагените се чупят, все са такива, все са онакива, а по пътищата само Фолксвагени и Опели се движат, японските еднодневки я изкарат 10 години, я не! На 100 немски автомобила я има 10 японски, я не, ама иначе големи автомобили са японските....големи са, ама на картинки от дъвки Турбо!
  • #11
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Пироман ( преди 8 години )
    Голфче, правиш ли си селфита в Голфарата?
  • #10
    5 rate up comment 13 rate down comment
    Вретимир ( преди 8 години )
    фолцваген групата не спира да са развива постоянно а оризарите западът все по-вече
  • #9
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    йерославееее - слагай катинара на яйцето, че пак ще има да миеш 5 дена с маркуча!!!! студен ми бил - муахахахахахахаахаха!!!!!!
  • #8
    12 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хех, няма как да се засрамя от заядливите си забележки по адрес на човек написал подобен бисер: "Логото на Фолксваген е синоним на качество, надеждност и престиж!"
  • #7
    16 rate up comment 9 rate down comment
    Голф 6 ( преди 8 години )
    Ако става въпрос за различен тип автомобил, бих си купил Tesla, но към момента нямам подобна финансова възможност!Иначе Голфът ми е модел ноември 2009 година, вече почти 6 годишен! Купих го от човек на 109 хиляди километра, който го е закупил чисто нов от магазина! В момента съм на 198 хиляди километра и съм много доволен! Живот и здраве и още 5 години ще го карам!P.S. Доколко разбирам устройството на Приус не знам дали искаш да знаеш, защото ще се засрамиш от заядливите си забележки!
  • #6
    11 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    тоа па - студент с чисто нов голф 6?!?!? аре не си базикай бич! ти си йерослав тапанчев - дилъра на вагени!!!
  • #5
    12 rate up comment 10 rate down comment
    Mhm ( преди 8 години )
    То,от нова кола всеки е доволен,карай я още 5 години и ще си говорим :D
  • #4
    14 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Като си техническа специалност, да си беше купил Приус. Или разбирането на устройството на Приус ти идва в повече за възможностите?