IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Специално Audi A8 L за Япония

Версията Chauffeur ще бъде произведена само 5 екземпляра

Специално Audi A8 L за Япония

Специална лимитирана версия на флагмана си А8 ще пусне на пазара в Япония германската компания Audi. Модификацията носи името Chauffeur и е базирана на модернизираната удължена версия на модела.
Специално Audi A8 L за Япония
Audi A8 L Chauffeur ще бъде произведен в само 5 екземпляра, като се отличава с 20-инчови джанти. По-сериозните промени са в интериора, който е изработен според темата Marble Gray и разполага с индивидуални задни кресла, снабдени с адаптивни светлини за четене, мини бар и хладилно отделение.
Специално Audi A8 L за Япония
За задвижването на лимузината отговаря познатия V8 4.0 TFSI двигател, развиващ 435 к.с. и 600 Нм. Той е куплиран със система за задвижване на четирите колела quattro и автоматична трансмисия tiptronic.
Специално Audi A8 L за Япония
Специалният Audi A8 L Chauffeur вече се предлага в Япония на цена от 16 280 000 йени (приблизително 132 747 долара), или с около 5000 долара повече от стандартното Audi A8 L със същия двигател.

Снимки: Audi

Тагове: audi a8 l
0 от 500
  • #13
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Браво на маркетолозите! С 5-те бройки продажбите на моделаще скочат поне двойно!
  • #12
    9 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "Все едно да си поръчаш ориз в елитен немски ресторант."Бха-ха-ха! Елитен немски ресторант! Представям си менюто - 1. Супа с кнедли от дробсърма, 2. Свинска *** с кисело зеле, 3. Телешка кървавица с гъши карантийки, а за десерт пана кота със свинска мас. Да ви е сладко!
  • #11
    14 rate up comment 11 rate down comment
    Крадеца на праскови ( преди 8 години )
    до РудолфЯвно не запознат с немската кухня и нейното върхово ястие- джолани с кисело зеле. И ти като всеки фен на вагонетките си изключително ограничен, но за сметка на това, толкова си *** за 10 човека.
  • #10
    17 rate up comment 14 rate down comment
    да,Дошо! ( преди 8 години )
    Не само ти,но и водачите на Тойота и другите японски легени виждат как "недозавиват " тези "толупи" и на Льо Ман,и само преди около седмица на 24 часа на Нюрбургринг. За тяхно съжаление могат да ги гледат само от към стоповета,а предниците им виждат когато ги зарварят с поредната обиколка.Само ти не разбра,че никой не може да прави автомобили на нивото на немските.Ауди,Мерцедес и БМВ са непосилно ниво за останалите,а за другите в концерна ФВ Груп Порше,Ламборгини,Бентли,Бугати, даже не говорим.
  • #9
    12 rate up comment 12 rate down comment
    Рудолф ( преди 8 години )
    Стил и елегантност са неща които кимоната могат само да внесат. Ако трябва да сме честни не им отива такъв автмобил на жълтите. Малки, криви и очукани. Все едно да си поръчаш ориз в елитен немски ресторант.
  • #8
    15 rate up comment 15 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    На тоя толуп като му видиш само предният надвес ти става ясно с какъв зор и недозавиване ще се кара. И 5 бр. да са пак ще залежават в Япония!
  • #7
    18 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Голям автомобил за малки япончета!
  • #6
    15 rate up comment 22 rate down comment
    Kel Hasan ( преди 8 години )
    Голем Фолксваген на големи гуми ! Да махнат четирите кръгчета от предната решетка и в Занзибар вече знаят ,че те символизират четирите фалита на Инглощадската манифактура!
  • #5
    18 rate up comment 26 rate down comment
    Най-после ( преди 8 години )
    и японците ще имат възможност да видят какво означава премиум автомобил! Нека гледат,нека се учат! Може би след около 30 год. и те ще успеят да направят нещо подобно.Защото днес си мислят,че Лексус е луксозен автомобил,а не просто една лъскава Тойота!
  • #4
    15 rate up comment 22 rate down comment
    Вретимир ( преди 8 години )
    щом и оризарете зарезват легените и минават на колите на фолцваген групата сметаи колко са закъсали