IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda тества 7-местния си SUV

Новият всъдеход на чехите ще се предлага и с 10-степенна трансмисия

Skoda тества 7-местния си SUV

Снимки от изпитанията на муле на новия 7-местен кросовър на Skoda бяха публикувани от изданието Worldcarfans, което разкри и нови подробности за бъдещия модел на чешкия производител.
Skoda тества 7-местния си SUV
Към момента моделът е известен като Skoda Snowman. В основата му е удължена версия на модулното шаси на Volkswagen – MQB. То се използва и за новите поколения на седаните Volkswagen Passat и Skoda Suberb, както и за кросовъра Volkswagen Tiguan и за компактния ван Volkswagen Touran.

Новият всъдеход на Skoda ще получи биксенонови фарове с диодни дневни светлини, адаптивен круиз-контрол, система за самостоятелно паркиране, регулируеми амортисьори, безключов достъп и стартиране на мотора KESSY, тризонов климатик, панорамен покрив, камера за заден ход и др.

Автомобилът ще бъде оборудван със система за задвижване на четирите колела Haldex от пето поколение. В базовото си оборудване обаче Snowman ще се предлага само с предно предаване. Допълнителният ред седалки също ще бъде опция.
Skoda тества 7-местния си SUV
Що се касае до моторите – това ще бъдат 4-цилиндрови, бензинови и дизелови турбо двигатели с обем от 1,4 до 2,0 литра. Тяхната мощност ще варира между 140 и 280 к.с. Скоростните кутии са механична и роботизирана DSG, като за най-мощните версии се предвижда и нов 10-степенен автомат.

Снимки: Worldcarfans

Тагове: skoda snowman
0 от 500
  • #19
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Разбира се в ниския клас са шкодите. Имах възможност да карам чисто нова октавиа за доста време преди няколко години и да си кажа - това си е автомобил без претенции - двигателя имаше няколко проблема ( беше бензин) единия път се запали нещо, другия път просто умря ( сигурно влезе в сервизен режим), пластмасите започнаха да скърцат почти ведната, част от колоните явно не правеха добре контакт след 40 000 км и спираха от време на време. Други проблеми нямаше - работна кола :)
  • #18
    9 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Егати увеличеното Йети. Не бих си го купил, доста безличен автомобил, който според мен малко разочарова, имайки предвид, че шкода правеха доста привекателни модели през последние години.Явно от ВАГ са решили, че сега идва времето на СЕАТ и са се съсредоточили над техните модели. Жалко, не изглежда, като сериозен модел с претенции към пазара.
  • #17
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Някой не могат да мислят много :)))то вече си има точни снимки на тази Шкода ама кой да гледа
  • #16
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Premium Auto ( преди 8 години )
    Не много-малко ама наистина малко му трябва на човек да провери в интернет и да се усети,че това на горната снимка е просто тестово муле ама ей на.... Явно някой хора и толкова нямат.... Жалко ей затова сме на това дередже...
  • #15
    14 rate up comment 9 rate down comment
    А бе ... ( преди 8 години )
    Каква е тази баничарка на снимките горе!? Ааа СОЦваген - ясна е работата, пак зарар! ахахах
  • #14
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    10 скорости буахахах ....... Кога кога?????мили полурьстове :)))))
  • #13
    8 rate up comment 12 rate down comment
    Premium Auto ( преди 8 години )
    Нямат милост тия от ВАГ!!!Безсънни нощи.Ден след ден.. Бедните оризковци...
  • #12
    9 rate up comment 14 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 8 години )
    Щом няма японска въздушна възглавница значи става.И колата ще върви и шофьора ще живее и ще се радва на семейството си.
  • #11
    8 rate up comment 5 rate down comment
    doc ( преди 8 години )
    Апропо т.н.'европеец' се подвизава и под ника елена Рудолф.Къш в лапландската тундра да пориш тюлени и бели мечки и не се занимавай с японските самураи
  • #10
    12 rate up comment 6 rate down comment
    doc ( преди 8 години )
    Тук се подвизава един Швейк,който като прототипа си сънува желаното за действително!Oooo sancta simplicitas