IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Една различна Lada Niva

Проектът е на украинци

Една различна Lada Niva

Една различна Lada Niva
Niva е сред успешните модели на руската марка Lada, но подобно на останалата й гама от предложения не може да се похвали с особени новости в дизайна през жизнения си цикъл.

Вероятно затова в Украйна се заеха да префасонират проходимия модел, залагайки на модерни и нови технологии. За проекта не се знае почти нищо, но пък за сметка на това са налични доста снимки.

От кадрите се виждат напълно нови предна и задна части, оборудвани с масивни метални елементи. Броните са премахнати, като са заменени от ролбар, а светлините са изцяло LED. Добавени са също така нови джанти и хромиран накрайник на ауспуха.
Една различна Lada Niva
Руският сайт drive2, който разпространи фотографиите, не съобщава за доработки по механиката на модела. Не е ясно също така дали има промени в интериора.

Тунингованата от украинци Niva вече събра хиляди положителни отзиви в интернет, като се очаква скоро създаделите й да изнесат допълнителна информация.

Снимки: drive2.ru

Още по темата:
Как трябва да се кара Лада Нива
Lada Niva щяла да заеме мястото на Defender

Lada Niva получава дизел от Alfa Romeo

АвтоВАЗ показа Lada 4x4 Urban в Германия

Тагове: lada niva
0 от 500