IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Рядко BMW Alpina се продава в интернет

Моделът е базиран на 8 Series, намира се в САЩ

Рядко BMW Alpina се продава в интернет

Рядко и изключително запазено BMW Alpina е обявено за продан в американския сайт Hemmings. Моделът се задвижва от V12 мотор, като е изминал само 45 000 км.
Рядко BMW Alpina се продава в интернет
Въпросното BMW Alpina E31 B12 5.0 е произведено през 1991 година, като едно от само две в САЩ. Автомобилът е импортиран от Япония и разполага с диамантено-черен екстериор и интериор, решен в черна кожа напа.
Рядко BMW Alpina се продава в интернет
Под капака на машината работи V12 двигател с обем 5,0 литра, който генерира 350 к.с. и 470 Нм. Официалните характеристики сочат ускорение 0-100 км/час за 6,8 секунди и максимална скорост от 280 км/час.
Рядко BMW Alpina се продава в интернет
Бившият флагман на BMW във версия на Alpina има средно потребление на гориво от 19,4 л/100 км. Въпросният екземпляр е изключително запазен, като е изминал само 45 061 км. Обявената цена е 75 000 долара. Машината се намира в Пенсилвания, САЩ.
Рядко BMW Alpina се продава в интернет
Снимки: Hemmings

Тагове: alpina bmw series
0 от 500
  • #8
    40 rate up comment 2 rate down comment
    тойота ( преди 9 години )
    на това му казват "лъкчъри" клас автомобили, за удоволствие и блясък, нещо като часовник "Ролекс" -върши същата работа като руски расовник"полет", но недей да ги сравняваш и не сравнявай алпината със сивик
  • #7
    18 rate up comment 25 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да бе, виждаме какви космически технологии има в тая кола - предно окачване макферсон. Му-ха-ха-ха! Сори, фенчета глуповати, вярвайте в каквото си искате, но е добре да правите разлика между желания и реалност.
  • #6
    43 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не знам как може мислещо същество да сравняне серия 8, която е уникална за времето си кола, със Сивик.. Да не говорим за какъв екземпляр е статията. Тази кола е богатство бе хора, това да имаш пари да го купиш и да обикаляш безкрайните пътища на Америка-има ли по-голям кеф.
  • #5
    47 rate up comment 7 rate down comment
    или??? ( преди 9 години )
    Тази кола е по-технологична от всички японки по онова време.трее да си мноо прозз да твърдиш обратното.
  • #4
    20 rate up comment 26 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Селските пръчки се захласват по това недоразумение от статията. Техничекси грамотните стоят отстрани и се подсмиват на лапнишараните и на безграничността на човешката глупост..
  • #3
    61 rate up comment 7 rate down comment
    Мукавей ( преди 9 години )
    Смешно е, когато разни ***, които карат само разни 15-20 годишни малолитражки от ниския клас, започнат да коментират луксозни автомобили.
  • #2
    21 rate up comment 36 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хехе, да, пълен резил. Особено като се има предвид че бюджетната Хонда Сивик по това време е с двойни независими носачи..
  • #1
    21 rate up comment 44 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Страшен флагман е това, с тия макферсонки опиращи в предния капак... Немски инженеринг отсекъде.