IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бъдещото Evo на Mitsubishi ще бъде хибриден кросовър

Моделът ще стане част от семейството ASX

Бъдещото Evo на Mitsubishi ще бъде хибриден кросовър

Феновете на високите скорости свикнаха с факта, че Evolution на езика на Mitsubishi означава автомобил с мощен мотор и задвижване 4х4, предлагащ отлична управляемост. Сега обаче те ще бъдат безкрайно изненадани , след като президентът на компанията Тецуро Аикава разкри какво да очакваме от следващия модел с подобно име.
Бъдещият Evolution на Mitsubishi ще бъде хибриден кросовър
Пред Autocar шефът на японската марка потвърди слуховете, според които следващият Evolution няма да представлява спортен седан, а кросовър с хибридно задвижване. И неговите достойнства няма да бъдат само бързото ускорение и високата скорост, но и ниските разход на гориво и на вредни емисии СО2.

Единственото общо с предишния Evolution ще бъде наличието на система за задвижване на четирите колела. Тя обаче силно ще се различава от използваната при Lancer Evolution, тъй като ще разчита на един или няколко електромотора.

Очаква се новият Evolution да стане част от семейството ASX, като ще се появи на бял свят при смяната на настоящия модел с това име – тоест, след около 2-3 години. В основата на новия ASX ще бъде концептът XR-PHEVII (на снимката), който японците показаха на автосалона в Женева.

По отношение на характеристиките към момента няма информация.

Снимка: Mitsubishi

0 от 500
  • #7
    21 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тигана, Тюрана, Тоягата-туарег и Шматарока са по-убави. Такива *** още никой не е произвел, а вие ще ми говорите за бъдещето. Ама-ха!
  • #6
    20 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Виж ВАГОНА какви модели ти е дал S-класа и Гоуф.И двата модела са гордоста на ромската махала.
  • #5
    20 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    На ВАГОНА мозъка му е пропит от чалга и шкембе чорба.Няма как да те разбере.
  • #4
    22 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    VAGoн,те и ФОКС го спряха и ЕОС го спряха и една камара недоразумения на любимата ти селска марка. Така, че не се грижи за другите! виждаш ли това на снимката. Кога ВАГ ще направят нещо подобно? Никога, защото произвеждат конфекция за пенсионерите. Само им виж моделите и ги сравни с тази кола от бъдещето и ще ти стане ясно за какво говоря!
  • #3
    21 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Причината е че както Мицубиши вече обяви те ще произвеждат САМО crossover-и. Няма да се занимават с други автомобили-логично и новото Ево ще е нещо като suv. Нямам търпение да видя как ще изглежда. Сигурен съм че с хибридно задвижване, AWD и бензинов-турбо мотор ще има страшни характеристики.
  • #2
    27 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Доста плоска мисъл имаш... Причина са изискванията за емисиите. Единственият начин да се покрият е хибриден двигател. А това, че ще бъде кросовър се обяснява с факта, че търсенето на такива коли е най-голямо
  • #1
    8 rate up comment 32 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Японски ***!Неслучайно спряха да го произвеждат!Кой спира от производство автомобил, който се цени и търси от потребителите?Защо не спрат от производство S class или Golf, а спряха точно прехваленото Evo?