IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бъдещото Evo на Mitsubishi ще бъде хибриден кросовър

Моделът ще стане част от семейството ASX

Бъдещото Evo на Mitsubishi ще бъде хибриден кросовър

Феновете на високите скорости свикнаха с факта, че Evolution на езика на Mitsubishi означава автомобил с мощен мотор и задвижване 4х4, предлагащ отлична управляемост. Сега обаче те ще бъдат безкрайно изненадани , след като президентът на компанията Тецуро Аикава разкри какво да очакваме от следващия модел с подобно име.
Бъдещият Evolution на Mitsubishi ще бъде хибриден кросовър
Пред Autocar шефът на японската марка потвърди слуховете, според които следващият Evolution няма да представлява спортен седан, а кросовър с хибридно задвижване. И неговите достойнства няма да бъдат само бързото ускорение и високата скорост, но и ниските разход на гориво и на вредни емисии СО2.

Единственото общо с предишния Evolution ще бъде наличието на система за задвижване на четирите колела. Тя обаче силно ще се различава от използваната при Lancer Evolution, тъй като ще разчита на един или няколко електромотора.

Очаква се новият Evolution да стане част от семейството ASX, като ще се появи на бял свят при смяната на настоящия модел с това име – тоест, след около 2-3 години. В основата на новия ASX ще бъде концептът XR-PHEVII (на снимката), който японците показаха на автосалона в Женева.

По отношение на характеристиките към момента няма информация.

Снимка: Mitsubishi

0 от 500
  • #17
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Независимият американски пазар....Хахахахахаха :D :D :DИ какво му е независимото, който няма пари американски автомобил с 5.0 двигател, си купува някоя малолитражна японска или корейска кошница, които са изключително евтини на американския пазар!Все едно в България да си купиш Дачия и да я сравняваш с 3 пъти по-скъпи автомобили!
  • #16
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Лексъс Бейбее! ( преди 8 години )
    А на теб ти пожелавам да си караш EVO ХI - джипката, а аз ще ти помахам от Импрезата STI..може и да те повозя някой път, да си спомниш какво беше.......
  • #15
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Да, само за 15шни ще е, само че те болшинството нямат кинти. Поредния пазарен хит от страната на дръпнатите...Ще има след 2г фейслифт и след още 2г ще е спрян окончателно
  • #14
    9 rate up comment 6 rate down comment
    лошия ( преди 8 години )
    Едните погребват легендата EVO другите пускат Golf с 420 коня.
  • #13
    18 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    ВАГ, как да направят такъв автомобил, като пенсионерите, няма да го харесат.
  • #12
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Такъв автомобил ВАГ няма да направят никога, прави сте!
  • #11
    19 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    и турбини за БМВ правят Мицубиши. Който не може, купува технология наготово и облъчва глуповатите фенчета с пропагандни партенки за величие. А Хонда едва ли ще спре скоро Акорд, при положение че се купува 5 пъти повече от Пасат на независимия американски пазар.
  • #10
    7 rate up comment 11 rate down comment
    контра-еволюции ( преди 8 години )
    в случая EVOлюция на глупостта ...
  • #9
    9 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Митсубиши правят хубави климатици! Дотам им стига великата японска мисъл!
  • #8
    10 rate up comment 23 rate down comment
    EST ( преди 8 години )
    Търсели се само SUV-ове?! Всякакви автомобили се търсят, но никой не търсеше EVO-то, затова и го спират! Затова и Хонда спират Акорд!Дефектни ***, които никой не купува!Да не би пък Pajero и Outlander да се продават повече от X5, GL, Q7 или Touareg?Трябва да признаете немското превъзходство, макар, че радиацията от високотехнологичната Фукушима да ви е облъчила!