IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Моята кола - моят адрес за доставка

Германската компания Audi стартира пилотен проект с Amazon и DHL

Моята кола - моят адрес за доставка

Пестене на време, гъвкавост и по-голямо удобство трябва да предложи новият проект на Audi с компаниите Amazon и DHL. Той позволява пратки да бъдат адресирани директно до автомобила на получателя.
Моята кола - моят адрес за доставка
Снимка: Audi

Системата ще заработи следващия месец в Мюнхен, Германия, като ще позволи на собствениците на нов автомобил Audi, които поръчват стоки през Amazon, да посочват като адрес на доставка своя автомобил.

Технологията използва GPS координатите на колата и ги изпраща до куриерите от DHL. Те от своя страна доставят пратката директно до багажника на автомобила.

Местоположението на колата се открива със специален код и е видимо за определен период от време, който изтича в момента на доставката, поясняват от германската компания.

"Новата услуга предоставя удобство и пести време, а това са неща от особена важност за целевата група на всеки премиум бранд", споделя Лука де Мео, директор продажби в Audi.

Новата програма е създадена като пилотен проект, но има възможност да бъде разширена с доставки на писма и колети.

Тагове: audi amazon dhl
0 от 500