IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru представи 7-местно всъдеходно комби

Японците планират да продават по 600 бройки на месец от Crossover 7

Subaru представи 7-местно всъдеходно комби

Subaru представи нов 7-местен всъдеходен вариант на комбито Exiga. Модификацията носи названието Crossover 7, като представлява серийна версия на едноименния концепт, показан преди 2 години на автосалона в Токио.
Subaru представи 7-местно всъдеходно комби
Всъдеходното комби има пластмасови предпазители на броните, калниците и праговете. В салона налице са трети ред седалки, които могат да се прибират заедно с втория ред и по този начин се образува практически равен товарен отсек. Облегалките на предните кресла се премахват и така се получава голяма спалня за двама души.

Новият модел е оборудван с 2,5-литров бензинов „боксер”, развиващ мощност от 173 к.с. и 235 Нм въртящ момент. Той работи в комбинация с вариаторна трансмисия и със система за задвижване на четирите колела. Средният разход на гориво, според производителя, е 7,6л/100 км.

В Япония продажбите на 7-местното комби ще стартират в началото на май, като в Subaru се надяват да продават по около 600 бройки на месец. Все още не се знае дали автомобилът ще се предлага и на други пазари. Цената на Crossover 7 стартира от 23 500 щатски долара.

Снимки: Subaru

0 от 500
  • #5
    16 rate up comment 7 rate down comment
    iff ( преди 9 години )
    Тоя "ретро" двигател е перфектен!
  • #4
    9 rate up comment 13 rate down comment
    504 ( преди 9 години )
    То в тая кола има ли нещо, което да не е ретро?
  • #3
    7 rate up comment 11 rate down comment
    BACKO ( преди 9 години )
    Колата е яка ама с тоя ретро двигател...
  • #2
    21 rate up comment 3 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Много яка машина.Анонимния я е описал перфектно.
  • #1
    35 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Чудесен семеен автомобил за активни семейства, обичащи пътуванията извън града и извън пътя. Цената е повече от перфектна. Просто без конглокенция за това,което предлага колата. За съжаление в еврогейска Европа ще бъде на цена над 30 000?,благодарение на еврогейовете с дебели *** и бирени шкембета в Европарламента, които така и не премахнаха митата на японските стоки, но за сметка на това ги премахнаха за хамериканските и сега всичко ще е гмо. Аре честито....