IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru представи 7-местно всъдеходно комби

Японците планират да продават по 600 бройки на месец от Crossover 7

Subaru представи 7-местно всъдеходно комби

Subaru представи нов 7-местен всъдеходен вариант на комбито Exiga. Модификацията носи названието Crossover 7, като представлява серийна версия на едноименния концепт, показан преди 2 години на автосалона в Токио.
Subaru представи 7-местно всъдеходно комби
Всъдеходното комби има пластмасови предпазители на броните, калниците и праговете. В салона налице са трети ред седалки, които могат да се прибират заедно с втория ред и по този начин се образува практически равен товарен отсек. Облегалките на предните кресла се премахват и така се получава голяма спалня за двама души.

Новият модел е оборудван с 2,5-литров бензинов „боксер”, развиващ мощност от 173 к.с. и 235 Нм въртящ момент. Той работи в комбинация с вариаторна трансмисия и със система за задвижване на четирите колела. Средният разход на гориво, според производителя, е 7,6л/100 км.

В Япония продажбите на 7-местното комби ще стартират в началото на май, като в Subaru се надяват да продават по около 600 бройки на месец. Все още не се знае дали автомобилът ще се предлага и на други пазари. Цената на Crossover 7 стартира от 23 500 щатски долара.

Снимки: Subaru

0 от 500
  • #25
    1 rate up comment 0 rate down comment
    nm ( преди 8 години )
    А, гледам са ми изтрили последния коментар, който написах. Коментар, в който казах, че "супер"двигателя им дизел боксер, двигател на годината и т.н. е толкова кекав, че си къса коляновия вал преди 100 хил. км още. Това ли е качеството на Субару.... А айде бегайте. И какви евтинфджос пластмаси има вътре в купето не е истина.
  • #24
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Кико ( преди 8 години )
    До предпоследния анонимен:Проблемен ти е главния мозък!
  • #23
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Да, ти каза всичко за Субару.
  • #22
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Subaru- слаба марка, китайски дизайн, евтин салон, проблемни мотори.
  • #21
    6 rate up comment 1 rate down comment
    на Кико жена му ( преди 8 години )
    ***, ама прав.
  • #20
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Чико ( преди 8 години )
    Как може някой да бълва глупости!? С това се храни ли? Ид*от! Всъщност, статстиката от 2006 показва, че Субаро е марките със слаба надеждност и особено двигателите им. Може да имат два мотора на кръст, но те и тях не могат да оправят. В Америка съдят тях и Хонда за висок разход на масло, а Субаро още и за механични дефектни по двигателите. Ако това е каччество, баси! Жалко, но истина.
  • #19
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Кико ( преди 8 години )
    Абе хора, това е фейслифт *** Subaru Exiga. Този модел го има само в Япония и е наследник на Subaru Traviq, което е представлявало Опел Зафира брандирана като Субару.Навремето GM имаше 20% от акциите на Субару и по някакви си техни съглашения се произвеждаше Субару Зафира:). След разлюбването между GM и Subaru явно се е създала макар и лимитирана клиентела за седемместен ван и така Субари си разработва моделът Exiga, който вече е и 4х4.
  • #18
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Darth Plague ( преди 8 години )
    Икономичността не е най-силната страна на Субару.
  • #17
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Аз не критикувам двигателя или каквото и да е било по колата. Имах предвид, че хората са масово настроени срещу немските автомобили независимо какво ще направят. ТИ го доказа това с думите си.
  • #16
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Специалисте, ако немците правеха здрави двигатели, като Субару, никой нямаше и една дума да обели за тях, но те правят маломощни и скапани двигатели, а за мощните версии да не говорим, какви пръчки са. Субару пуща двигатели с умерена мощност, но за сметка на това икономични и много здрави. Нищо не ги бърка да боднат една турбина и да изкарат 300 к.с. Да, но не го правят, защото надеждността на такъв семеен автомобил е по-важна, а и 173 к.с. са му напълно достатъчни. Ти боксер карал ли си?