IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley направи... апартамент

Луксозният имот се намира в Истанбул, Турция

Bentley направи... апартамент

Луксозен апартамент в Турция е най-новият продукт от британския производител на автомобили Bentley. Той е позициониран в комплекса St. Regis, намиращ се в Истанбул.
Bentley направи... апартамент
Снимка: Bentley

Апартаментът е съвместен проект на Bentley и St. Regis Hotels & Resorts, като дизайнът му е вдъхновен от модела Continental GT. Жилището е уникално, като повечето мебели и декорации са създадени специално за този проект.

Дизайнерите са заложили на облите форми, като са използвали най-качествените материали, някои от тях заети от автомобилите на Bentley. Подът, например, е изработен от мрамор, като трябва да напомня на джантите на Continental GT. Диванът, разполагащ с вграден охладител за шампанско, е обшит със същата кожа, която е използвана за седалките на луксозното купе на британската марка.

Стаята разполага също така с мокър бар, декориран с маслиново дърво и елементи от мотора на Continental GT. Налична е също така кутия за пури, както и три часовника Bentley, показващи времето в Истанбул, Лондон и Ню Йорк.

Луксозният апартамент е оборудван и с редица аксесоари от колекцията мебели на Bentley, а осветлението е създадено в стила на фаровете на автомобилите на марката, като следва извивките на култовата писта Нюрбургринг.

От информацията не става ясно каква е цената за нощувка в луксозната стая. Както и дали е необходимо да притежаваш Bentley, за да направиш резервация.

Още по темата:
Мебелите Bentley
Porsche за вкъщи
Най-безумните аксесоари, предлагани от автопроизводителите
Карбонови ски Audi 
Audi представи преносима еспресо машина

 

Тагове: bentley home collection
0 от 500