IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мебелите Bentley

Британският производител разкри новата си колекция мебели за дома

Мебелите Bentley

Мебелите Bentley
Луксозният британски производител на автомобили Bentley разкри новата си колекция мебели за дома. Тя е създадена в партньорство с Luxury Living Group и предлага обзавеждане, предназначено за дневните и спалните на луксозни жилища.

Мебелите от колекцията, носеща името Bentley Home Collection, са създадени в типичният стил на луксозната марка. Дизайнът е модерен, но същевременно класически, а изпълнението и материалите - безкомпромисни.

Предложенията включват легла, дивани, маси, столове, фотьойли и шкафове, като предлагат комбинация от махагон, кожа, лен и кадифе. Изработени са на ръка, като могат да бъдат поръчани всевъзможни бродерии или дърворезби.

Цени не се съобщават, но е сигурно, че новата колекция е създадена за онези, които могат да си позволят автомобилите на Bentley.
Мебелите Bentley
Британската компания предлага и други съвместно създадени луксозни продукти, сред които очила, писалки, ски, сейфове, часовници, парфюми, чанти и др.

Още по темата:
Porsche за вкъщи

Шейна от Ferrari или ски от Audi

Зимна оферта от Bentley

Карбонови ски Audi

0 от 500