IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Great Wall разкри серийния Haval H6 Coupe

Все още не е ясно дали моделът ще се продава извън Китай

Great Wall разкри серийния Haval H6 Coupe

Китайската компания Great Wall, чиито автомобили се сглобяват и в България, разсекрети серийната версия на кросовъра Haval H6 Coupe. Публичният дебют на модела е предвиден за автосалона в Шанхай в края на месеца.
Great Wall разкри серийния Haval H6 Coupe
Новият модел е построен на базата на концепта Coupe C, който бе представен през миналата година. Под капака на кросовъра е поставен 2,0-литров бензинов двигател, развиващ мощност от 197 к.с. Той работи в комбинация с роботизирана скоростна кутия DCT, като ускорението от 0 до 100 км/ч става за 9 секунди.

Останалите подробности за модела на Great Wall ще станат известни по време на премиерата му. Кросовърът ще се появи на пазара в Китай веднага след официалното му представяне, но все още не е ясно дали ще се предлага и в други държави.
Great Wall разкри серийния Haval H6 Coupe
Моделът H6 Coupe е част от марката Haval, която Great Wall създаде преди няколко години. Тя е ориентирана към всъдеходи от премиум сегмента и се продава паралелно с моделите на Gteat Wall Motors.

Снимки: Great Wall

Тагове: great wall haval h6 coupe
0 от 500
  • #8
    34 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Всички са бюджетни коли..,защото всеки си прави сметката
  • #7
    38 rate up comment 1 rate down comment
    Някой ( преди 9 години )
    ,, Конглокенция,,....на български не можем ли да си говорим?!
  • #6
    42 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Защо да не ги сравнявам. И двете марки са бюджетни от най-нисък клас. Китайците какъв замисъл имат не знам, но за сега нищо не ми хваща окото, освен този модел. Дачия и да иска не може да се цели по-нагоре, защото Рено/Нисан не дават не дават, за да няма вътрешна конглокенция. При Дачия нещата са ясни и няма изненади. Техниката и агрегатите са на утвърдени марки, а изпълнението и материалите са на по-ниско ниво. При китайците въпросителните са много и гредатаможе да е доста голяма при тях.
  • #5
    44 rate up comment 5 rate down comment
    zoom in ( преди 9 години )
    Не съм им фен на китайците, ама спрете най-накрая да сравнявате Грейт Уол с Дачия. По замисъл и маркетинг Дачиите са по-бюджетните коли, а ГрейтУол се целят в малко по-високия ценови сегмент. Дали имат основания за това, е вече съвсем друг въпрос :)
  • #4
    45 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    В Ловеч ли ще го правят? А цена? Ако е на добра цена с прилични екстри може да взема един такъв. Визията ми изглежда доста приятна. В това отношение виждам крачка напред. Дано и в техниката са прогресирали и тя е станала по-надеждна. Също така безопасността на краштестовете е слабото им място. И там, ако имат прогрес ще е чудесно. За сега Дачия Дъстър ми е в полезрението за покупка, но скоро може да се промени това...
  • #3
    35 rate up comment 15 rate down comment
    иван ( преди 9 години )
    Грозна муцуна
  • #2
    47 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Прилича на китайска реплика на Ауди КQ7, но въпреки, че изглежда не особенно добре, все пак изглежда доста по добре от корейската реплика на Q7 с емблема Хюндай.
  • #1
    62 rate up comment 3 rate down comment
    FUTURE ( преди 9 години )
    Скоро китайците ще продават много качествени коли, много хора им се смееха на електрониката 80-те години, ама сега няма Iphone, който да се прави другаде.Всичко се учи, да не говорим колко инжинери от Германия, Франция и Великобритания прилапаха.