IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тест на BMW завърши с удар в полицейски ван

Водачът на бавареца превишил сериозно скоростта

Тест на BMW завърши с удар в полицейски ван

Доста неприятен ден имаше тест-пилот на BMW, който не само успя да потроши скъпия автомобил, но и рани трима офицери от полицията, съобщава Der Spiegel.
Тест на BMW завърши с удар в полицейски ван
Любопитното е, че инцидентът се е случил в Щутгарт, където са базирани два от конкурентите на BMW – Mercedes-Benz и Porsche. Водачът на BMW-то не само, че се е движил с превишена скорост, но и е отнел предимство на пътуващия с включени светлини и сирена полицейски бус.

При инцидента са пострадали както тримата полицаи в буса, така и шофьорът на бавареца. Четиримата са откарани в болница след катастрофата, като според лекарите нараняванията им не са сериозни, но се е наложило да останат за наблюдение в лечебното заведение.
Тест на BMW завърши с удар в полицейски ван
Според информацията, от централата на BMW са реагирали светкавично и техни представители са пристигнали на мястото на инцидента преди медиите. Катастрофиралата кола веднага е била покрита, за да не може да се разбере от кой модел е.

Спекулациите обаче сочат, че катастрофиралият автомобил е следващото поколение BMW 7-Series, а нанесените щетите са за повече от 150 000 евро.

Снимки: 7aktuell.de

0 от 500
  • #2
    60 rate up comment 3 rate down comment
    Фетз ( преди 9 години )
    Както е редно да се случи и с много от шофиращите същата марка на територията на Република България. Не мразя БМВ заради това, което са автомобилите им. Имиджът им го *** цялата им *** състезателна "клиентела".
  • #1
    24 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Айде сега шофьора в панделата.