IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Renault Laguna ще излезе през юли

Моделът ще се предлага само като лифтбек и комби

Новото Renault Laguna ще излезе през юли

Новото Renault Laguna ще дебютира на 6 юли, като освен, че ще бъде приемник на последното поколение на модела, то ще замени и седана Latitude. Това твърди изданието Auto Express, което публикува както шпионски снимки на автомобила, така и свое виждане за това как ще изглежда той.
Новото Renault Laguna ще излезе през юли
От шпионските кадри  се вижда, че машината е почти завършена. Според информациите бъдещата Laguna ще напомня донякъде на моделите на Aston Martin, като ще се предлага само в два варианта – лифтбек и комби. От гамата със сигурност ще отпадне версията „купе”.
Новото Renault Laguna ще излезе през юли
Моделът използва модулната платформа CMF на Renault с предно окачване McPherson и независимо многоточково отзад. Шасито ще разполага с електронно-управляеми амортисьори. Сред двигателите ще попаднат 1,6-литров би-турбо дизел със 160 к.с, както и бензинов 1,6-литров турбо-двигател с очаквана мощност между 160 и 200 к.с. Алтернатива на 6-степенната механична скоростна кутия ще бъде вариаторна трансмисия.
Новото Renault Laguna ще излезе през юли
Премиерата на Laguna ще се състои на автосалона във Франкфурт наесен, където ще видим само лифтбекът. По-късно ще се появи и комбито, както двете версии ще се произвеждат в завода в Дуе. В него бяха инвестирани 420 млн. евро за модернизация, като там се произвеждат и новите Espace и Scenic.

Снимки: Auto Express

 

Тагове: renault laguna
0 от 500