IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Renault Laguna ще излезе през юли

Моделът ще се предлага само като лифтбек и комби

Новото Renault Laguna ще излезе през юли

Новото Renault Laguna ще дебютира на 6 юли, като освен, че ще бъде приемник на последното поколение на модела, то ще замени и седана Latitude. Това твърди изданието Auto Express, което публикува както шпионски снимки на автомобила, така и свое виждане за това как ще изглежда той.
Новото Renault Laguna ще излезе през юли
От шпионските кадри  се вижда, че машината е почти завършена. Според информациите бъдещата Laguna ще напомня донякъде на моделите на Aston Martin, като ще се предлага само в два варианта – лифтбек и комби. От гамата със сигурност ще отпадне версията „купе”.
Новото Renault Laguna ще излезе през юли
Моделът използва модулната платформа CMF на Renault с предно окачване McPherson и независимо многоточково отзад. Шасито ще разполага с електронно-управляеми амортисьори. Сред двигателите ще попаднат 1,6-литров би-турбо дизел със 160 к.с, както и бензинов 1,6-литров турбо-двигател с очаквана мощност между 160 и 200 к.с. Алтернатива на 6-степенната механична скоростна кутия ще бъде вариаторна трансмисия.
Новото Renault Laguna ще излезе през юли
Премиерата на Laguna ще се състои на автосалона във Франкфурт наесен, където ще видим само лифтбекът. По-късно ще се появи и комбито, както двете версии ще се произвеждат в завода в Дуе. В него бяха инвестирани 420 млн. евро за модернизация, като там се произвеждат и новите Espace и Scenic.

Снимки: Auto Express

 

Тагове: renault laguna
0 от 500
  • #33
    6 rate up comment 1 rate down comment
    год ( преди 9 години )
    Еййй ама много компетентни хора тук бре,то мнения,препоръки оплюване а сигурно половината не са се качвали или доближавали до някоя по нова кола. Днес всичко лежи на някакви истории ама френските кви били ама немските.Да може и да е било но преди 10 години.Сега Рено правят доста по добри коли.Всички си имат трески за дялане,но да ми говорите ,че Франсетата били *** а Немците караш и пееш са глупости.А и частите са евтини на Франсетата.Никога няма да карам пак VW.
  • #32
    6 rate up comment 1 rate down comment
    глупости ( преди 9 години )
    Да бе, за това Рено е например официален и единствен партньор на Фестивала в Кан.Организаторите возят Брад Пит и сие в Рено щото са много гадни,а?
  • #31
    0 rate up comment 0 rate down comment
    GTE ( преди 9 години )
    От този ъгъл, задницата ми напомня Ситроен Ц5
  • #30
    1 rate up comment 13 rate down comment
    автомеханика ( преди 9 години )
    ако ще е френско земете си пежо или ситроен - поне приличат на коли.но никога рено ако не искате да ви се подиграва мало и голямо !
  • #29
    4 rate up comment 10 rate down comment
    А бе ... ( преди 9 години )
    Карайте си там (доколкото можете) турските рена и румънските дачии ама поне не се хвалете че карате истински коли.Иначе за ерзац стават!
  • #28
    0 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ne6tata na tam otivat dasi vzemem po edno rende 4e ve4e tolkova sme se ot4aeli ot elementarnite ednotipni nemski "avtomobili" koito sa proizvejdani v zavodite bez injeneri
  • #27
    9 rate up comment 4 rate down comment
    none ( преди 9 години )
    Рено Меган 1.5 DCI. За 100000 км 1 комплект биалети и ремонт на компресора (последното беше фабричен дефект). Цената на частите и труда в сервиза са чувствително по ниски от тези на VW или на Toyota. Следващ автомобил новата Лагуна ;).
  • #26
    9 rate up comment 3 rate down comment
    !!!Някой ( преди 9 години )
    Като вземете да ги разтягате тези локуми за френските коли ме напушва на смях. Какво разбирате точно от коли не ми е много ясно, но всички сте номер едно тук по знания, ама никой не работи в автоиндустрията. Затова не давайте мнения от този камуфлаж на какво приличало или не, а за надеждност пък грам. Собственик съм и карам Лагуна повече от 3 години вече. Да ви кажа имах проблем с колата само заради сервиз, а не заради колата самата("майстори" какво да правиш).
  • #25
    14 rate up comment 3 rate down comment
    до последните 3- ма ( преди 9 години )
    Абе като пишете глупости само се излагате.Фейслифтът е от 2 години,а Флуансът се произвежда и предлага от 2010.Карайте си 15 годишните трошки и си вярвайте
  • #24
    3 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    ко се чудиш то цялата им рено-работа е такава!като кучето на нивата