IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Porsche отново раздават бонуси

Всеки служител на компанията ще получи допълнителни 8600 евро

В Porsche отново раздават бонуси

Изминалата 2014 година е била най-успешната в историята на германския производител на спортни коли Porsche, благодарение на което всеки един служител на компанията ще получи бонус.
В Porsche отново раздават бонуси
Основен "виновник" за увеличените продажби е новият модел Macan. Снимка: Porsche

Продажбите на Porsche за 2014 година са скочили със 17% спрямо предходната година и възлизат на почти 190 000 автомобила. Оборотът се е увеличил с една пета до 17,2 млрд. евро, а оперативната печалба за периода достига 2,7 млрд. евро, или с 5% повече от 2013 г.

"Въпреки трудната конкурентна среда през 2014 година ние постигнахме исторически успех. Това е постижение на целия екип, за което благодаря", споделя Матиас Мюлер, председател на изпълнителния съвет на Porsche AG.

Бонусът в размер на 8600 евро ще получат 14 600 служители на Porsche AG. При други сумата ще бъде по малка, тъй като се изчислява на база отработено време и стаж във фирмата.

0 от 500
  • #3
    11 rate up comment 13 rate down comment
    Пинокио ( преди 9 години )
    Пак двойни стандарти, както беше с дефектните двигатели. В някой държави сменяха целия двигател, а в други не. Защо в статията не уточняват, че служителите им само в Германия ще получат бонуси, а тези от заводите и представителствата в др. държави не? Защо лъжат, че всеки служител ще вземе бонус, а то не е така!
  • #2
    30 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    за тия пари аз работя около 2 години.
  • #1
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    a в BG дилърите ще получат ли?