IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Porsche отново раздават бонуси

Всеки служител на компанията ще получи допълнителни 8600 евро

В Porsche отново раздават бонуси

Изминалата 2014 година е била най-успешната в историята на германския производител на спортни коли Porsche, благодарение на което всеки един служител на компанията ще получи бонус.
В Porsche отново раздават бонуси
Основен "виновник" за увеличените продажби е новият модел Macan. Снимка: Porsche

Продажбите на Porsche за 2014 година са скочили със 17% спрямо предходната година и възлизат на почти 190 000 автомобила. Оборотът се е увеличил с една пета до 17,2 млрд. евро, а оперативната печалба за периода достига 2,7 млрд. евро, или с 5% повече от 2013 г.

"Въпреки трудната конкурентна среда през 2014 година ние постигнахме исторически успех. Това е постижение на целия екип, за което благодаря", споделя Матиас Мюлер, председател на изпълнителния съвет на Porsche AG.

Бонусът в размер на 8600 евро ще получат 14 600 служители на Porsche AG. При други сумата ще бъде по малка, тъй като се изчислява на база отработено време и стаж във фирмата.

0 от 500
  • #13
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/11281-porsche-pecheli-nai-mnogo/Селската фирма Порше печели средно от всеки продаден *** по ? 14 478. Е как няма да раздава бонуси и как няма да си прави евтина реклама!Продават ти прескъпо китайското менте с китайски части и асфалт и си прибират в джоба ? 14 478. Чиста работа. Важното е повече балъци да има. Колкото са повече, толкова повече ще печелят вурстовете. Не стига това, ами и за поредна година стимулират само в Германия , а в чужбина не.
  • #12
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Сериозно ли коментирата и плюете по Порше, че раздава бонуси на служителите си и коментирате на кого и колко? Я си вижте мизерните заплатки и кажете кога за последно сте получавали бонуси и колко..
  • #11
    10 rate up comment 2 rate down comment
    fsb ( преди 9 години )
    баси майката, 125 млн в бонуси!
  • #10
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Илко ( преди 9 години )
    Много сте жалки! Линк да съм му давал! Ади напиши в гугъл "volkswagen бонуси" и виж 3-ти и 6-ти резултат/връзка . За порше не ми се търси , търси си го сам, предвид мрежовите ти възможности се съмнявам. Може да докладваш тук!
  • #9
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дай линк да видим от къде си го прочел, но съм сигурен, че няма такъв и всичко отново е плод на фантацията ти докато си се напълвал по голяма нужда в тоалетната.
  • #8
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Илко ( преди 9 години )
    Научете се да не четете само тука! Аз гледам малко и назад, и практиката показва, че дават само в Германия. Сега случайно, да не се оказаже, че малките "бонуси" ще бъдат извън Дойчланд?
  • #7
    11 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Споко Дошо, всички служители на Порше ще вземат бонуси. Това да не ти е Тойота, да не раздава бонуси а само да изисква от работниците си. Това е Германия. В Германия фирмите стимулират работниците си, за да се чувстват като част от фирмата. Там е работил дядото, после таткото а сега и синът. Тези компании са като семеен бизнес, където всеки се смята за важен и е като част от семейството.
  • #6
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Пише че за 14600 бонуса ще е този а за останалите по-малко. Очевидно абсолютно всички ще получат бонус, размера явно се определя не от държавата а от стажа и отработено време. Научете се да четете статиите преди да пишете глупостите си.
  • #5
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Илко ( преди 9 години )
    Швабите дават само на служители в Германия , това известно от 100 год. За Порше бачкат 20хил що дават само на 15х. Не ми ги хвалете! Така направи и СоцВаген миналата година! Бонус само в Швабия!
  • #4
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Проста сметка ( преди 9 години )
    До Пинокио, представителствата на Порше са напълно отделни фирми, различни от Порше, които просто продават автомобилите им. Така че не пиши глупости. А иначе средната работна заплата в БГ е 760 лева значи работниците на Порше получава 1,5 пъти от средната годишна заплата на българина. Много сме назад ужас.