IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Убиец на супермотори

Този VW Golf Mk1 има 1056 к.с., наказва Yamaha R1 (Видео)

Убиец на супермотори

Отново Boba Motoring, отново чудовищен VW Golf. Този път тунерите са преработили първото поколение на популярната европейска кола, която пускат в битка с Yamaha R1.

Отвън автомобилът изглежда почти серийно, като изключение правят единствено големите джанти и сликовете Toyo. Сериозните промени са направени под капака на колата, където е поставен 2,0-литров двигател с турбо, чиито показатели са 1056 к.с. и 1001 Нм.

Трансмисията е доработена 6-степенна ръчна и предава въртящия момент към четирите колела. Колата е оборудвана също така с предпазна клетка, спортни седалки, волан и уреди.

От Boba Motoring не разкриват динамичните показатели на своя Golf Mk1. Вместо това представят възможностите на автомобила, изправяйки го срещу супермотоциклета Yamaha R1, разполагащ със 182 к.с.

По-рано същата тунинг компания представи още два доработени VW Golf. Те са от второто поколение, като разполагат с 1013 к.с. и 1150 к.с. съответно.



Още по темата:
Ford Focus със задно и V8
Вълк в овча кожа
Още един вълк в овча кожа

 

 

0 от 500
  • #19
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    е как какво? гоуфу бре коуега! Е там по-надолу един гоуфаджия гледай само как нарежда - на кризи го докарва :) А тва като дойде първия завой повече от 5 градуса ще трябва да слязат и да го завъртят на ръка
  • #18
    19 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Е, какво толкова се превъзбудихте от тоя кошник. Това, че няма нищо общо със стандартният голф е ясно. Дават на клипа как се движи само на право, интересно на писта с поредица от завои дали ще стои по съшият начин?
  • #17
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Теуа тунеуи че ли откуиат филиау у Пеуник. Че се напрауим Гоуфо да луети по Софето да се кефим као се пистим по суетофауите. И че си пуодадем пануело да финансуиаме пуоекто.
  • #16
    15 rate up comment 8 rate down comment
    drag n brag ( преди 9 години )
    Малък двигател,много boost-слаба надеждност,къса база-лошо управление при високи скорости,реално тази кошница става само за roll race.
  • #15
    19 rate up comment 14 rate down comment
    леле малеее ( преди 9 години )
    Този Голф ще сцепи Нисан Джитиара от раз! А и е по-красив от японката! Същото тунинг ателие беше направило от Голф Двойка дзвер с над 1000 коня вдигащ 100 км/ч за 2.2 сек. и даваха клипове как се бъзикаха на магистралата с разни баровци със спортни коли! А това е Голф Еденица - невероятно изпълнение!
  • #14
    21 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Със същия успех можем да кажем че маторЯ може да го бие и един учебен автобус.....от ония дето хамериканците им монтират реактивни двигатели от самолет. Много са смешни такива сравнения сравнявайте сток версии, а не някакви тунинги на които само тенекиите са оригинални и всичко друго е препрвено.П.П. Не съм фен нито на японските мотори нито на немските коли, но това са глупави сравнения.
  • #13
    16 rate up comment 9 rate down comment
    Няма смисъл ( преди 9 години )
    LOL Тоя голф е с турбина надута на 50psi. Тоя двигател при всяка натискане на *** е на ръба да се пръсне. И каква наслада от това да rebuild-ваш целият двигател след всяко каране?
  • #12
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Old School ( преди 9 години )
    Aide be avtore , hvani se za paltzite!Ot videoto se vidya max speed na VW 296km/h. A SUZUKI Hayabusa e s top rekord 397km/h!!!
  • #11
    7 rate up comment 2 rate down comment
    до прасето долу ( преди 9 години )
    Няма,бе,статията за калайдисания дзвер я всалиха вече!
  • #10
    13 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Абе докога ще ни занимавате с тая *** дето става само за развъждане на малки прасета.