IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Просто брутален!

Manhart Performance напомпа BMW X5 със 750 к.с. и 1000 Нм

Просто брутален!

Мнозина не намират смисъл в супермощните SUV автомобили. Факт е обаче, че тези машини са фактор на пазара, което кара тунинг компаниите да ги правят дори по-брутални спортисти.

Именно като брутален може да се определи проектът на Manhart Performance. Той е базиран на новото поколение BMW X5 М и носи името MHX5.
Просто брутален!
Оригиналният модел разполага с достойните за суперавтомобил показатели - 575 к.с. и 750 Нм. Тунерите обаче са ги увеличили до стряскащите 750 к.с. и 1000 Нм.

От Manhart Performance не съобщават какви са динамичните показатели на техния MHX5, но е повече от вероятно той да спринтира от място до 100 км/час за по-малко 4 секунди. Все пак оригиналният BMW X5 М достига тази скорост за 4,2 секунди.
Просто брутален!
Тунинг компанията се погрижила и да подчертае увеличените динамични възможности на своя модел. Той е оборудван с цялостен, но все пак умерен бодикит, включващ различни брони, черна решетка на радиатора, карбонови странични огледала, различни емблеми, карбонов дифузьор, изпускателна система с две двойни крайни тръби, жълти спирачни апарати и уникални черни джанти с размер 23 инча.

Салонът също е получил промени, но към момента от Manhart Performance не съобщават нищо по въпроса. MHX5 разполага и с по-спортно окачване, което редуцира просвета, но не с много.

Снимки: Manhart Performance

0 от 500